Skip to main content

Ηλυσιακός: Διπλό κτύπημα με Αρσενικό και Βερτζαγια

Διπλό μεταγραφικό κτύπημα για την ομάδα των Ιλισίων.

Ενόψει της επιστροφής του στην National League 1, ο Ηλυσιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Αρσενικού, καθώς και του Άρη Βερτζαγια.

Αναλυτικά:

Το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου μας συνεχίζει την ενίσχυση του ροστερ του, με μοναδικό στόχο την δημιουργία μιας ομάδας που αν μη τι άλλο σε κάθε αγωνιστική θα τιμάει με όλο της το "ειναι" αυτή την τόσο βαριά και δοξασμένη φανέλα! Καλώς ορίζουμε στο club μας και τον Δημήτρη Αρσενικό!

Ο Δημήτρης ξεκίνησε στις ακαδημίες του στον Προμηθέα Χαλανδρίου και εφηβικό ήταν στον Δούκα. Έπαιξε επίσης στην Κ.Α.Π. σε δύο φάσεις Νέα Ιωνία , Δούκα ,Ιωνικός Ν.Φ. ,και Νίκη Αμαρουσίου. Ιδιαίτερη σημασία έπαιξε στο κτίσιμο του σαν GUARD/FORWARD (22ετων 1.96) η παρουσία του στην Αμερική και στο κολλέγιο του ROCHESTER!!

Σε πολλές περιπτώσεις ένα βαρύ επίθετο σου δίνει υπεραξια...στην περίπτωση όμως του Άρη Βερτζαγια τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι...ακόμα και αν για τον Ηλυσιακο ο Σπύρος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με μεγάλες δόξες..!

 Ο Άρης Βερτζαγιας παρά το νεαρό της ηλικίας του (24 ετών 1.90 PG-SG) έχει εικόνες και ιδιαίτερα σημαντικές παρουσίες στις εθνικές κατηγορίες (Βριλήσσια-Αγ.Παρασκευη-Δουκα-Νικη Βολου).

Καλώς ήρθες Άρη στην οικογένεια του ΗΛΥΣΙΑΚΟΎ και σου ευχόμαστε ολοι υγεια και πολλά νικηφόρα!!!