Skip to main content

ΝΕΟΛ: Φωτορεπορτάζ από τις εκδηλώσεις λατρείας των οργανωμένων οπαδών προς τον Παναγιώτη Καυκή (pics, vid)

Ο Παναγιώτης Καυκής ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον ΝΕΟΛ και οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας του Ληξουρίου, κατά την διάρκεια του αποχαιρετιστήριου δείπνου της διοίκησης, δεν έκρυψαν την λατρεία τους προς τον πρώην, πλέον, προπονητή της ομάδας τους.

Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες – Βίντεο: Μάκης Λεκατσάς

Μόνο ευχάριστες στιγμές έχουν να θυμούνται οι φίλαθλοι του ΝΕΟΛ από την παρουσία του Παναγιώτη Καυκή στην ομάδα, τον τελευταίο 1,5 χρόνο τόσο με την αγωνιστική παρουσία της ομάδας που πέρυσι την οδήγησε στην σωτηρία ενώ την είχαν όλοι ξεγραμμένη ,όσο με το ήθος του και το χαρακτήρα του, που πραγματικά τους κέρδισε όλους. Ο Παναγιώτης Καυκής τους κέρδισε όλους γιατί απλά αυτό που κάνει, το κάνει με πάθος ,σεβασμό στους ανθρώπους ,επαγγελματισμό και αγάπη στο μπάσκετ.

Είναι όμορφες στιγμές να βλέπεις μια ολόκληρη πόλη να αγαπάει τον προπονητή, αλλά πάνω από όλα τον άνθρωπο Παναγιώτη για την προσφορά του στην ομάδα και στην κοινωνία του Ληξουρίου.

Οι εκδηλώσεις των οργανωμένων οπαδών του ΝΕΟΛ (Egkelados) Gate 8 κατά τη διάρκεια του αποχαιρετιστήριου δείπνου της διοίκησης, ήταν μοναδικές γεμάτες χαρά συγκίνηση και ενός αποχαιρετισμού που δεν το ήθελαν οι φίλοι του ΝΕΟΛ, εκφράζοντας την επιθυμία τους να παραμείνει ο Παναγιώτης Καυκής στο τιμόνι του ΝΕΟΛ ,και να τους οδηγήσει στην Α 2 Elite League.

Photo Credits: kefaloniafocus