Skip to main content

Μπάτλερ: «Δεν έχουμε παίξει ακόμη το καλύτερο μας μπάσκετ»

Ο Τζίμι Μπάτλερ μίλησε μετά τη νίκη-πρόκριση επί των Μπακς, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν έχει παίξει ακόμη αυτό που μπορεί πραγματικά, αποθεώνοντας παράλληλα τους συμπαίκτες του.

Το Μαϊάμι επιστρέφει στους τελικούς της Ανατολής έπειτα από 6 χρόνια και ο Τζίμι Μπάτλερ δεν έκρυψε πως στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν έχουμε παίξει ακόμα το καλύτερο μας μπάσκετ. Δεν έχουμε παίξει ένα φουλ 48λεπτο. Και αυτό είναι ελπιδοφόρο. Όταν κλειδώσουμε και αποφασίσουμε να παίξουμε από την αρχή μέχρι το τέλος, νομίζω ότι το παιχνίδι θα γίνει πολύ πιο εύκολο. Δεν έχει γίνει ακόμα, αλλά πρέπει να γίνει στον επόμενο γύρο. Σημαίνει πολλά αυτό που κάναμε, αλλά δεν είναι αυτός ο στόχος μου. Δεν είναι ο στόχος της ομάδας μου. Θέλουμε το πρωτάθλημα και σε αυτό είμαστε συγκεντρωμένοι. Αυτά τα επόμενα 8 παιχνίδια θα είναι πολύ πιο δύσκολα από τα προηγούμενα. Το ξέρουμε, αλλά είμαστε έτοιμοι».

Ενώ για την ομάδα του τόνισε:

«Έτσι όπως λέω πάντα έτσι δουλεύουμε εδώ. Είμαστε ειλικρινείς. Αν δείτε το παιχνίδι, συνέχεια διαφωνούμε, αλλά κανείς δεν παίρνει τίποτα προσωπικά. Πες αυτό που πρέπει και προχώρα. Αλλά αυτό αγαπώ σε αυτή την ομάδα. Ότι πάντα μπορείς να είσαι ειλικρινής. Κανείς δεν παίρνει τίποτα προσωπικά, δεν κρατά κακία και όλοι δουλεύουν».