Skip to main content

Προφήτης Ηλίας - Με δυνατό ρόστερ και τη νέα σεζόν (pic)

Με δυνατό ρόστερ αναμένεται να εμφανιστεί το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Προφήτη Ηλία, με τις κόκκινες να πραγματοποιούν προσθήκες με εμπειρία τόσο από την ΕΣΚΑΝΑ, όσο και από τις εθνικές κατηγορίες. 

Αρχικά, αίσθηση προκαλούν οι δύο μεταγραφές από τον Πανιώνιο που πέρσι έπαιξε στην Α2 γυναικών καθώς Γραμματικού και Μαχλά θα ενισχύσουν την ομάδα του Πειραιά φέρνοντας κλάση και εμπειρία από την παραπάνω κατηγορία.

Ακόμα, από τους Κυρίαρχους Παλαιάς Κοκκινιάς θα προέρχονται οι Νικολαΐδου, Μαυράκη και Σερέτη που γνωρίζουν πολύ καλά την ΕΣΚΑΝΑ, ενώ από τον ΓΑΣ Μάνδρας θα μετακινηθεί οι Τζινλή και Μ. Παπαμαρκάκη προσδίδοντας κλάση και εμπειρία στο κόκκινο ρόστερ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι θα παραμείνουν στην ομάδα τρία βασικά όπλα που θα έχει στη φαρέτρα του ο κόουτς Φέξης, με τις Κίτσιου, Θεοδώρου και Κρίτσαλου να υποδέχονται τις νέες τους συμπαίκτριες ενόψει της νέας σεζόν.

2324PROFITIS

 Από τις πρώτες συγκεντρώσεις της ομάδας, ο κόουτς Φέξης ζήτησε από τις αθλήτριες δουλειά, συγκέντρωση στο τακτικό πλάνο και το σκεπτικό του, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες του Superbasket οι Πειραιώτισσες είναι κοντά σε συμφωνία με παίκτρια που θα ολοκληρώσει τη μπασκετική φιλοσοφία του Έλληνα τεχνικού.

photo credits: Lucas Tytgat