Skip to main content

Βριλησσιακός: Τεχνικός Διευθυντής ο Σουρμελής

Νέα σελίδα για τον Βριλησσιακό, καθώς η ομάδα των Βορείων Προαστίων ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιώργου Σουρμελή σε ρόλο Τεχνικού Διευθυντή.

Στο πλευρό του Σουρμελή θα βρίσκεται ο Σωτήρης Κυριακού, ως υπεύθυνος Ακαδημιών και ο Άρης Μακρυδάκης, ως προπονητής του ανδρικού τμήματος αλλά και υπεύθυνος των αγωνιστικών τμημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Νέα σελίδα για τον Βριλησσιακό ΑΟ

Η διοίκηση του συλλόγου των Β. Προαστίων ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Coach Γιώργο Σουρμελή ο οποίος αναλαμβάνει πλέον ενεργό ρόλο Τεχνικού Δ/ντη.

Ο σύλλογος, μέσα στα 4 τελευταία έτη , έχει να επιδείξει σημαντική εξέλιξη, αριθμώντας στις ακαδημίες τού πλέον 170 παιδιά και την λειτουργία 12 τμημάτων υποδομής για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 -18 ετών. Επίσης, η ανταγωνιστική παρουσία των αγωνιστικών τμημάτων, τα τελευταία χρόνια, είχε ως αποτέλεσμα την άνοδο του εφηβικού και ανδρικού  τμήματος, που στελεχώνεται κυρίως από νεαρούς αθλητές, στην Β ΕΣΚΑ.

Η διοίκηση του συλλόγου ευελπιστεί μέσα από την συνεργασία με τον έμπειρο coach Γιώργο Σουρμελή,  να προχωρήσει ακόμη περισσότερο, στοχεύοντας στην  συνεχή  αναβάθμιση των ακαδημιών της και γενικά της λειτουργίας του συλλόγου.

Μαζί με τον Coach Σουρμελή , θα είναι ο Σωτήρης Κυριακού, υπεύθυνος ακαδημιών και ο Άρης Μακρυδάκης , προπονητής ανδρικού τμήματος και υπεύθυνος αγωνιστικών τμημάτων , οι βασικοί συντελεστές της εξέλιξης του συλλόγου τα τελευταία έτη.