Skip to main content

Φασούλας: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΑ Νίκαιας

Στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα στέκεται και η ΕΑ Νίκαιας, μετά την συνάντηση του υποψήφιου για την ηγεσία της ΕΟΚ με τον πρόεδρο του πειραϊκού σωματείου, την Παρασκευή (18/12).

Οι δύο άνδρες συνομίλησαν για τις εξελίξεις στον χώρο του μπάσκετ, με τον πρόεδρο της ΕΑ Νίκαιας να ενημερώνεται για το πρόγραμμα της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα, ενόψει των εκλογών τη ΕΟΚ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΑ Νίκαιας:

Πραγματοποιήθηκε εχθές η προγραμματισμένη συνάντηση του προέδρου του ΔΣ με τον υποψήφιο για τις εκλογές της ΕΟΚ, Πρωταθλητή Παναγιώτη Φασουλα. Τηρώντας πάντα όλα τα μέτρα ασφαλείας, ενημερωθηκαμε για τις εξελίξεις στον χώρο και για το πρόγραμμα της ομάδας του Παναγιώτη, που απαρτίζεται από αθλητές και ανθρώπους με αγάπη και κατάρτιση στα θέματα του αθλητισμού.

Η ανάγκη ψηφιοποιησης του Μητρώου, τα ηλεκτρονικά αρχεία, η διαφάνεια στις διαδικασίες, η επένδυση στην προώθηση του αθλήματος σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, η ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ, η ένταξη του 3Χ3 στις αθλητικές δραστηριότητες, η αναβάθμιση του θεσμού των τοπικών ενώσεων, η αξιοπιστία της διαιτησίας, η δημιουργία Μουσείου του μπάσκετ και πολλά άλλα, δείχνουν την αγάπη του "ψηλού" για το άθλημα. Μαζί του στον αγώνα ο Φάνης Χριστοδούλου, ο Μεμος Ιωάννου, ο Ευθύμης Ρεντζιας, ο Κίμων Γκιουλιστανης και πολλοί ακόμη άνθρωποι με ειδικές γνώσεις στον χώρο.

Το Μπάσκετ να ανήκει στους ανθρώπους του, το Μπάσκετ πρώτα.

 

Πραγματοποιήθηκε εχθές η προγραμματισμένη συνάντηση του προέδρου του ΔΣ με τον υποψήφιο για τις εκλογές της ΕΟΚ,...

Δημοσιεύτηκε από Ε Α Νίκαιας Basketball στις Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020