Skip to main content

ΕΟΚ: Διόρθωσε το λάθος με 2 και ανέβασε άλλους 2 στην Β' Εθνική

 Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της Αχαγιάς, σύμφωνα με την οποία η ΕΟΚ της στέρησε την άνοδο στην Β’ Εθνική γιατί κατά την επικύρωση της βαθμολογίας… αμέλησε να δει πως είχε παιχνίδι λιγότερο, η Ομοσπονδία, με ανακοίνωση της, αποφάσισε να δικαιώσει εκ των υστέρων τους Αχαιούς, μαζί με τα Φανάρια, παράλληλα, όμως, φορτώνοντας με ακόμα περισσότερες ομάδες την πολύπαθη Β’ Εθνική.

Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία, μετά και την συνεδρίαση της Εκτελεστικής της επιτροπής, το μεσημέρι της Τετάρτης (3/6), έκανε γνωστό πως, κατόπιν επανεξέτασης των βαθμολογιών του 1ου και 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, αποφάσισε να δώσει εισιτήρια ανόδου σε ακόμα τέσσερις ομάδες!

Έτσι, εκτός από την Αχαγιά, στην ανώτερη κατηγορία, για αντίστοιχο λόγο  με αυτούς της ομάδας της κάτω Αχαΐας, θα αγωνίζονται την να σεζόν και τα Φανάρια, με την ΕΟΚ, όμως, να μοιράζει ακόμα δύο εισιτήρια για την Β’ Εθνική, σε Χανιά και Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Στην σημερινή της (3/6), συνεδρίαση η Εκτελεστικής επιτροπής της ΕΟΚ, κατόπιν επανεξέτασης της βαθμολογικής κατάταξης των 1ου και 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών,

αποφάσισε ότι δικαίωμα συμμετοχής στην Β’ Εθνική κατηγορία Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 αποκτούν και οι εξής ομάδες, πέραν όσων έχουν ήδη ανακοινωθεί: Α.Ο. ΑΧΑΓΙΑ 82., ΑΠΑΣ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ και Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.