Skip to main content

ΕΟΚ - Ο Λιόλιος παραβρέθηκε στο F4 εφήβων της ΕΣΚΑΔΥΜ (pic)

Στην Ένωση της Δυτική Μακεδονίας βρέθηκεο  πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος όπου είχε συναντήσεις με τα σωματεία της περιοχής, ενώ παραβρέθηκε και στο Final 4 εφήβων της ΕΣΚΑΔΥΜ.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΕΟΚ:

Η καρδιά του μπάσκετ χτυπάει σε όλη τη χώρα και από όλες της ηλικίες και ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος έδωσε το «παρών» σε μια σημαντική διοργάνωση με φόντο το μέλλον, στο Final4 εφήβων της ΕΚΑΣΔΥΜ.

Η επίσκεψη στην περιοχή άρχισε από την Κοζάνη, όπου συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Ενωσης Δυτικής Μακεδονίας, Λάζαρο Σαββίδη, είχε επαφή και συζήτηση με ομάδες των νομών Κοζάνης και Φλώρινας.

Επόμενος σταθμός ήταν το Αργος Ορεστικό, όπου παρακολούθησε από κοντά τους αγώνες του απόλυτα πετυχημένου Final 4 εφήβων με τη συμμετοχή των ομάδων Ηρακλή Κοζάνης, Αργους Ορεστικού, Αριστοτέλη Φλώρινας και ΑΣ Καστοριάς, μίλησε με τους νεαρούς αθλητές και έκανε απονομές και βραβεύσεις.

23 24 LIOLIOS ESKADYM super

Στη συζήτηση με τον Δήμαρχο του Αργου Ορεστικού, Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, με συμμετοχή και της Αντιδημάρχου πολιτισμού, αθλητισμού και τουρισμού, Αλεξάνδρας Βραγγάλα, εκφράστηκε η επιθυμία τους για στενή συνεργασία με την ΕΟΚ και ανάληψη κι άλλων διοργανώσεων από την πόλη.

Ακολούθησε συνομιλία με εκπροσώπους των σωματείων των νομών Καστοριάς και Γρεβενών, για την καθημερινότητα, τα προβλήματα και τα αιτήματά τους, όπως επίσης και με διαιτητές και κριτές του νομού.