Skip to main content

Χαρούνι:«Ξεκινήσαμε τη χρονιά ιδανικά, κάναμε καλές νίκες»

Τα Φανάρια Νάξου κέρδισαν με 87-70 εκτός έδρας τον Έσπερο Καλλιθέας, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της National League 1 και ο φόργουορντ των νησιωτών, Νικόλα Χαρούνι, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» του ΕΟΚ WebRadio και αναφέρθηκε για την νίκη και γενικότερα για την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε :

Για το παιχνίδι απέναντι στην πρώην ομάδα του, Έσπερο Καλλιθέας: «Ήταν πρωτόγνωρο συναίσθημα για ‘μένα, γιατί παίζω πρώτη φορά στο γήπεδο του Εσπέρου. Ήταν πολύ ωραίο, ένα γεμάτο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος που πήρε τη νίκη η ομάδα μου. Η υποδοχή ήταν πολύ καλή, έχω πολύ καλή σχέση με τον Έσπερο και τον κόσμο του. Ήταν πολύ φιλόξενοι και τους ευχαριστώ γι’ αυτό».

Για τη μέχρι στιγμής πορεία των Φαναριών Νάξου: «Ξεκινήσαμε τη χρονιά ιδανικά, κάναμε καλές νίκες και με διαφορές. Μετά είχαμε κάποιους τραυματισμούς, έφυγε και ο Τσρνιτς και τώρα είμαστε σε ένα στάδιο προσαρμογής πάλι. Θεωρώ πως η νίκη με τον Έσπερο μάς έκανε πάλι να πιστεύουμε ότι είμαστε η ομάδα η οποία ξεκινήσαμε. Είμαστε μια ομάδα με πολλά προσόντα και έχουμε πολύ μεγάλη ευκαιρία να πετύχουμε κάτι πολύ μεγάλο. Κάθε μέρα δουλεύουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει απ’ την αρχή της χρονιάς, δηλαδή να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου».

Για την αγωνιστική «ταυτότητα» της ομάδας του: «Ο Τσρνιτς σίγουρα έδινε μεγαλύτερη ταχύτητα στην ομάδα, είναι πολύ αθλητικός παίκτης. Πιστεύω ότι το πλάνο του παιχνιδιού μας είναι ίδιο με το πώς ξεκινήσαμε, έχουμε την ίδια φιλοσοφία. Μπορεί να μην το εκτελούμε στο 100% όπως με τον Τσρνιτς, αλλά πάμε πάλι με το ίδιο σκεπτικό, δε θα αλλάξει κάτι με την έλευση του Τζόρτζεβιτς. Μπορεί να πέσουμε λίγο στην ταχύτητα, αλλά πιστεύω ότι εκτελούμε με επιτυχία το πλάνο του κόουτς Ρουμελιώτη».