Skip to main content

Τζόλος:« Εμείς έχουμε εστιάσει στα σημεία που πρέπει να “χτυπήσουμε”»

Ο Πρωτέας Βούλας αντιμετωπίζει το Αιγάλεω για την 8η αγωνιστική του 1ου ομίλου της National League 1 με τον Βαγγέλη Τζόλο να κάνει το δικό του σχόλιο στην εκπομπή «Πριν τα τζάμπολ».

Ο Βαγγέλης Τζόλος μίλησε:

Για το παιχνίδι με το Αιγάλεω: «Το Αιγάλεω είναι μια πολύ καλή ομάδα, όπου αποτελείται από πολλά νεαρά παιδιά, συν έναν πάρα πολύ καλό και έμπειρο παίκτη, τον Αλέξη Κυρίτση. Η έδρα τους είναι πολύ σκληρή και γενικά στη δική τους έδρα παίζουν πάρα πολύ δυνατά. Εμείς έχουμε εστιάσει στα σημεία που πρέπει να “χτυπήσουμε”».

Για το αήττητο που «τρέχουν» με τον κόουτς Μιχάλη Μιχελάκο στον πάγκο: «Η ομάδα έχει αρχίσει να παίζει πολύ καλά πλέον. Πιστεύω ότι θα γίνουν πολύ καλά πράγματα. Τον κόουτς Μιχελάκο πάντα τον ζούσα σαν αντίπαλο. Είναι ένας προπονητής που δουλεύει πάρα πολύ, είδαμε και τα κατορθώματά του με τον Τρίτωνα. Δεν είχαμε ξεκινήσει πολύ καλά τη χρονιά και ο ερχομός του κόουτς Μιχελάκου σίγουρα έφερε μια διαφορετική ψυχολογία σ’ όλη την ομάδα. Προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε στο δικό του στυλ παιχνιδιού. Όλα τα παιδιά έχουν καταλάβει τι πρέπει να κάνουν μες στο γήπεδο, είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον και γι’ αυτό η ομάδα μέχρι στιγμής παίζει καλά. Προσπαθούμε κάθε φορά να είμαστε ακόμη καλύτεροι».

Για τον φετινό στόχο της ομάδας: «Ο Πρωτέας πέρυσι τελείωσε το πρωτάθλημα ιδανικά, έκανε μια πολύ καλή πορεία. Φέτος αποφάσισε να κινηθεί πολύ διαφορετικά, να φτιάξει μια ομάδα πολύ δυνατή και καινούργια, που να έχει στόχο να τερματίσει όσο ψηλότερα μπορεί και να ανέβει και την κατηγορία. Εμείς κοιτάμε γενικά το κάθε ματς ξεχωριστά, να πλασαριστούμε όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία. Από ‘κει και πέρα, τα play-offs είναι μια διαφορετική απόθεση. Προσωπικά μ’ αρέσει να είμαι σε ομάδες που έχουν στόχο, γιατί θεωρώ ότι όποιος θέλει να κάνει πρωταθλητισμό πρέπει να πηγαίνει σε τέτοιες ομάδες».

Για τον λόγο που πήγε στον Πρωτέα Βούλας: «Οι άνθρωποι του Πρωτέα με πλησίασαν με πολύ ωραίο τρόπο και μου έδειξαν πάρα πολύ το πόσο θέλουν να έρθω στην ομάδα τους, συν ότι είχα ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια για το σωματείο και τους ανθρώπους του. Νομίζω ότι για ‘μένα, επειδή ήθελα για κάποιους προσωπικούς λόγους να είμαι στην Αθήνα φέτος, ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσα να κάνω».