Skip to main content

ΕΟΚ – Κυκλοφόρησε το 21ο τεύχος του e - magazine

Στον διαδικτυακό αέρα βρίσκεται το 21ο τεύχος της μηνιαίας έκδοσης του ηλεκτρονικού περιοδικού της ΕΟΚ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ομοσπονδίας:

Στον πρώτο μήνα του φθινοπώρου και με την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν 2023-2024 από τους αγώνες Κυπέλλου ανδρών, το 21ο τεύχος του e-magazine είναι στην διάθεση των αναγνωστών του, όπως κάθε μήνα, με θεματολογία ενδιαφέροντος για το μπάσκετ σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο.

Η ανάληψη διοργάνωσης του Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2025, από την Ε.Ο.Κ., θα αποτελέσει ευκαιρία για την περαιτέρω αύξηση του φίλαθλου ενδιαφέροντος, καθώς και διάκρισης της ελληνικής ομάδας που θα συμμετάσχει ως «οικοδέσποινα» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ένα τεχνικό έργο ανακατασκευής του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ της Κιμώλου, έγινε τον προηγούμενο Ιούνιο, στην μνήμη του Άρη που αγαπούσε υπερβολικά το μπάσκετ, μέχρι την τελευταία πνοή του, τον προηγούμενο Ιανουάριο, όταν τον «πρόδωσε» η καρδιά του. Αξιέπαινη ενέργεια από την οικογένεια του Άρη και την ΜΚΟ «Για τον Άρη και την Χρυσηίδα».

Η Ανθή Χατζηγιακουμή και η Βικτωρία Γούναρη που κατάγονται από την Κω, μιλούν για την συμμετοχή τους στην Εθνική Γυναικών και το Ευρωμπάσκετ 2025.

Επιστροφή του Νεοκλή Λεμονίδη στον πάγκο του ΓΑΣ Κομοτηνή και ο πρώην παίκτης στην δεκαετία του ‘90 και νυν προπονητής οριοθετεί τους στόχους στην νέα θητεία του.

Τρία ακόμα θέματα από την περιφέρεια. Το Ρέθυμνο που έχασε διπλή ευκαιρία επανόδου στις εθνικές κατηγορίες, αλλά συνεχίζει με προσήλωση στην επανεκκίνηση επιστροφής του.

Τον Αστέρα Τεμένης, ο οποίος «μετρά» πέντε ανόδους στα 6 τελευταία χρόνια, την ομάδα της Πύλου που επέστρεψε στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και στελεχώνεται από παίκτες της περιοχής.

Στην Χαλκίδα, η επιστροφή των παιδιών στο 3ο λύκειο της Κανήθου για την νέα σχολική σεζόν, συνδυάζεται με μπάσκετ από τον διευθυντή και τον καθηγητή φυσικής αγωγής.

Στην στήλη του «Ρετρό», γίνεται αφιέρωμα στους πρώτους Βαλκανικούς Αγώνες μπάσκετ που διοργανώθηκαν στο Παναθηναϊκό στάδιο με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις εφημερίδες του 1963

Καλή ανάγνωση