Skip to main content

ΕΟΚ – Κυκλοφόρησε το 20ο τεύχος του e - magazine

Στον διαδικτυακό αέρα βρίσκεται το 20ο τεύχος της μηνιαίας έκδοσης του ηλεκτρονικού περιοδικού της ΕΟΚ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ομοσπονδίας:

Πέντε ημέρες πριν από την πρεμιέρα της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, στις Φιλιππίνες, το 20ο τεύχος του e-magazine της Ε.Ο.Κ. είναι στη διάθεση των αναγνωστών του, έχοντας αφιερώσει τη θεματολογία του, στην 9η συμμετοχή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο ραντεβού του παγκοσμίου μπάσκετ.

🏀 Αναδρομή στις οκτώ προηγούμενες συμμετοχές σε Μουντομπάσκετ και σε διάστημα 27 χρόνων και ορόσημο το ασημένιο μετάλλιο του 2006 στο Τόκιο.

🏀 Ο Νίκος Γκάλης δάκρυσε στο ΟΑΚΑ σε μια αξέχαστη βραδιά για την απόσυρση της φανέλας του με την Εθνική ομάδα στο φιλικό παιχνίδι Ελλάδας-Σλοβενίας και αποθεώθηκε από 15.000 θεατές.

🏀 Η ανταγωνιστικότητα στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, οι ηχηρές απουσίες, οι αντίπαλοι της Ελλάδας στον όμιλο, ο δρόμος στα νοκ αουτ παιχνίδια. Ανάλυση και εκτιμήσεις για την πορεία της Εθνικής ομάδας.

🏀 Η σχέση αγάπης Εθνικής ομάδας και κόσμου, ήταν και παραμένει δυνατή, σε κάθε θέαση της «επίσημης αγαπημένης», όπως αποδείχτηκε και στα τρία φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας στο Ολυμπιακό στάδιο.

🏀 Ο διοικητικός υπεύθυνος όλων των Εθνικών ομάδων, Δήμος Ντικούδης, μιλά για την πορεία των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων στα ετήσια Ευρωμπάσκετ που προηγήθηκαν και τοποθετείται για τον κύριο στόχο της Εθνικής Ανδρών για την εξασφάλιση πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μέσω της θέσης που θα καταλάβει στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

🏀 Απολογισμός της πορείας των Εθνικών ομάδων Εφήβων και Παίδων και η στήλη «Ρετρό».

🏀  Καλή επιτυχία και καλή δύναμη στην Εθνική Ανδρών από την συντακτική ομάδα του e-magazine.