Skip to main content

Το Ελληνικό μπάσκετ αποχαιρετά τον Στέλιο Συμεωνίδη

Ο Στέλιος Συμεωνίδης «έφυγε» σε ηλικία 70 ετών, με την ΕΟΚ, τον ΕΣΑΚΕ και συνολικά το ελληνικό μπάσκετ, να αποχαιρετά τον πρώην διεθνή διαιτητή και πρόεδρο της ΚΕΔ / ΕΟΚ.

Αναλυτικά:  

ΕΟΚ:

Βαθιά θλίψη προκάλεσε στην οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ η είδηση του θανάτου του Στέλιου Συμεωνίδη. Ο παλαίμαχος διαιτητής πέθανε σε ηλικία 70 ετών, μετά από μια περιπέτεια υγείας που αποδείχθηκε αξεπέραστη και μοιραία.

Ο Στέλιος Συμεωνίδης υπηρέτησε την ελληνική διαιτησία για σχεδόν τρεις δεκαετίες σφυρίζοντας, αλλά και μετά το 2000, έτος κατά το οποίο αποσύρθηκε, ως μέλος της ΚΕΔ και πρόεδρός της.

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ και ο πρόεδρος Βαγγέλης Λιόλιος, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στα μέλη της οικογένειάς του και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο (29/7) στον Ιερό Ναό Δώδεκα Αποστόλων Πεύκων, στις 11.

ΕΣΑΚΕ:

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την θλίψη τους για την απώλεια του Στέλιου Συμεωνίδη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντα.

Ο Στέλιος Συμεωνίδης υπηρέτησε για πολλές δεκαετίες το ελληνικό μπάσκετ ως αθλητής, προπονητής, διεθνής διαιτητής, μέλος και επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησία, ενώ ξεχώριζε για το χαρακτηριστικό χιούμορ του που δεν το έχανε ακόμη και στις δύσκολες στιγμές.

Ο Θεός να τον αναπαύσει.

ΠΣΑΚΚ:

Αιωνία του η μνήμη… Ο ΠΣΑΚΚ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την «απώλεια» του Στέλιου Συμεωνίδη. Μια μεγάλη σφυρίχτρα, σίγησε…

Παναθηναϊκός: 

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του παλαίμαχου διαιτητή και άλλοτε προέδρου της ΚΕΔ, Στέλιου Συμεωνίδη. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Περιστέρι: 

Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέλιου Συμεωνίδη, που έφυγε από τη ζωή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Άρης: 

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του πρώην διαιτητή και επικεφαλής της ΚΕΔ, Στέλιου Συμεωνίδη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...»

ΠΑΟΚ: 

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του Στέλιου Συμεωνίδη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, έχοντας αφήσει στη διάρκεια της καριέρας του το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στο χώρο της Ελληνικής διαιτησίας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος.

Προμηθέας: 

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του παλαίμαχου διαιτητή και πρώην προέδρου της ΚΕΔ, Στέλιου Συμεωνίδη. Υπερέτησε για πολλές δεκαετίες το ελληνικό μπάσκετ και ξεχώριζε για το ήθος του. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΑΕΚ: 
 
H oικογένεια της ΑΕΚ BC εκφράζει την οδύνη της για τον χαμό του Στέλιου Συμεωνίδη. Ο εκλιπών διετέλεσε διεθνής διαιτητής και Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΟΚ, και «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών εξαιτίας σοβαρού προβλήματος υγείας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.
 
Λαύριο: 
 
Η ΚΑΕ Λαύριο εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του Στέλιου Συμεωνίδη, που “έφυγε” από τη ζωή.
Ο Στέλιος Συμεωνίδης υπήρξε σημαντικό στέλεχος της ελληνικής διαιτησίας, την οποία υπηρέτησε από όλα τα πόστα - διαιτητής, παρατηρητής, πρόεδρος της ΚΕΔ - αφήνοντας το στίγμα του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…