Skip to main content

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι 12άδες του τελικού

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συγκρούονται στην… αρένα του Ηρακλείου, με έπαθλο τον τίτλο του κυπελλούχου Ελλάδας, με αμφότερες τις ομάδες να κατεβαίνουν στο μεγάλο παιχνίδι με απουσίες.

Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» θα παραταχθεί χωρίς τον Λούκα Βιλντόσα λόγω ενοχλήσεων, αν και ο Εργκίν Αταμάν είχε προαναγγείλει πως θα επιλέξει για την εξάδα των ξένων του τελικού τον Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι, ώστε να έχει ένα επιπλέον όπλο για την… αναχαίτηση του Μουστάφα Φαλ.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, εκτός της γνωστής απουσίας του τραυματία Νίκολα Μιλουτίνοβ και των Σακίλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εγχώριες διοργανώσεις, ο Γιώργος Μπαρτζώκας πονοκεφαλιάζει και με το κενό που αφήνει πίσω του ο Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος, καθώς ένα σφίξιμο στον δικέφαλο, από τον προημιτελικό με το Περιστέρι, έβγαλε τον Αμερικανό γκαρντ νοκ άουτ για το υπόλοιπο του τουρνουά, με την θέση του στην εξάδα των ξένων να παίρνει ο Ίγκνας Μπραζντέικις.

Αναλυτικά οι δύο 12άδες:

Παναθηναϊκός:  Τζέριαν Γκραντ, Κώστας Σλούκας, Κέντρικ Ναν, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Μάριους Γκριγκόνις, Ιωάννης Παπαπέτρου, Λευτέρης Μαντζούκας, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ντίνος Μήτογλου, Ματίας Λεσόρ, Κώστας Αντετοκούνμπο, Αλεκσάντερ Μπαλτσερόφσκι.

Ολυμπιακός: Τόμας Γουόκαπ, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μιχάλης Λούντζης, Αϊζέια Κάναν, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Κώστας Παπανικολάου, Ίγκνας Μπραζντέικις, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεβ, Γιώργος Τανούλης, Μόουζες Ράιτ, Μουστάφα Φαλ