Skip to main content

Λυκογιάννης: «Να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση»

Ο αρχηγός του Πανιωνίου και ο προπονητής της ομάδας μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου για το Κύπελλο ανδρών και γυναικών, με τον Άρη Λυκογιάννη να σημειώνει χαρακτηριστικά πως οι παίκτες του θα ξοδέψουν όποιες πιθανότητες έχουν για να περάσουν στην 4αδα. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός:

«Συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία για την διεξαγωγή του τουρνουά. Να ευχαριστήσω την πόλη του Ηρακλείου που για ακόμα μία σεζόν φιλοξενεί τον θεσμό.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο βασικός στόχος του Πανιωνίου είναι η επάνοδος στην Α1. Παρόλα αυτά, είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς που βρισκόμαστε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο Final 8, εκπροσωπώντας ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας. Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που έχει παίξει πολύ καλό μπάσκετ φέτος. Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε σωματικά και πνευματικά, να ματσάρουμε την ενέργεια. Θα είναι ένα καλό τεστ να μετρήσουμε τις δικές μας δυνάμεις και ο στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αρχηγός των κυανέρυθρων:

«Πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Πανιώνιο να βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Final 8 του κυπέλλου. Σίγουρα ο σημαντικός στόχος που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς είναι η άνοδος στην Α1, γιατί ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που εκεί πρέπει να βρίσκεται. Εμείς έχουμε τιμήσει σε πάρα πολύ σημαντικό αριθμό τον θεσμό του κυπέλλου. Πέρσι αγγίξαμε την έκπληξη κόντρα στην ΑΕΚ και σίγουρα θα είναι ένας οδηγός για το φετινό παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως ο Προμηθέας. Έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θέλουμε να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Έχουμε 2-3 μέρες για να προετοιμαστούμε. Να το απολαύσουμε και να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και υγεία. Συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία για την γιορτή που διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ο καλύτερος να κερδίσει το κύπελλο».