Skip to main content

Α2 γυναικών - Πορφύρας και Οικονομόπουλος τερμάτισαν τη συνεργασία τους (pic)

Παρελθόν από τον πάγκο του Πορφύρα αποτελεί ο κόουτς Τάκης Οικονομόπουλος, με τις κόκκινες να συνεχίζουν χωρίς τον Έλληνα τεχνικό έπειτα από 6 χρόνια. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των κόκκινων:

«Ο ΑΟΦ Πορφυρας ανακοινώνει, την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή μας Τακη Οικονομοπουλο. Ο κοουτς δυστυχώς, δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας λόγω εκτάκτων ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων που τον κρατάνε μακριά απο την δύσκολη συνέχεια του πρωταθληματος.
Ο κόουτς Οικονομόπουλος ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο πριν απο 6 χρονια στην Α' ΕΣΚΑΝΑ και έκτοτε καθε χρονιά ήταν και μια ανέλιξη σε ολα τα επιπεδα, με αποκορύφωμα την κατακτηση του πρωταθληματος με ενα μοναδικό αήττητο και ανοδο της ομαδας πριν απο 2 χρόνια στην Α2 Εθνικη κατηγορία όπου και παραμένει μεχρι σήμερα. Επιπλέον την ιδια χρονιά οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του Σούπερ καπ και έγινε ο πιο επιτυχημένος προπονητής γυναικείου τμήματος μπασκετ στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου.
Τάκη, θέλουμε ολόψυχα να σε ευχαριστήσουμε για το αδιαπραγμάτευτο ήθος και επαγγελματισμό που έχεις επιδείξει ολα αυτά τα χρόνια στον σύλλογο και σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία σε όλους τους τομείς και ελπίζουμε κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν καθως είσαι πλέον μέλος της οικογένειας του Πορφύρα».