Skip to main content

Η Κυβέρνηση έστειλε νέο μήνυμα στον Βασιλακόπουλο

Εκατό η αλεπού και 101 τα αλεπουδάκια γίνεται; Δεν γίνεται όσο κι αν το πιστεύουν ή προσπαθούν κάποιοι. Σε τι αναφέρομαι; Το πρωί έγινε γνωστό ότι κατατέθηκε τροπολογία που αναβάλει τις εκλογές σ’ όλες τις Ομοσπονδίες για δυο μήνες και παρατείνει τη θητεία των Δ.Σ. έως 31/10.

Κι αυτή η τροπολογία κατατέθηκε κυριολεκτικά στο παρά 1 αφού την Παρασκευή είναι η τελευταία μέρα λειτουργίας της Βουλής. Γιατί είχαμε αυτή την εξέλιξη;

Όλοι αυτοί που κάνουν κουμάντο στις διάφορες Ομοσπονδίες τόσα χρόνια, με πρώτη και καλύτερη την ΕΟΚ, έχουν τόσο μεγάλη αλαζονεία που πίστευαν ότι μπορούν να πιάσουν την Κυβέρνηση κοιμώμενη. Τι σχεδίαζαν λοιπόν; Να κάνουν εκλογές μέσα στον Αύγουστο για να μην έχει περάσει ο αθλητικός νόμος, να μην έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία με τα μητρώα των ερασιτεχνικών σωματείων και να κάνουν τις εκλογές με τον γνωστό παραδοσιακό τρόπο που έκαναν όλες αυτές τις δεκαετίες και συγκέντρωναν ποσοστά… Πινοσέτ.

Η αλαζονεία τους είναι τόσο μεγάλη που όχι μόνο το σκέφτηκαν, αλλά έβαλαν και τους συνεργάτες τους να το επικοινωνήσουν. Και νόμιζαν ότι έχουν κοιμίσει την Κυβέρνηση η οποία δεν ήξερε τι σχεδιάζουν. Νόμιζαν και σήμερα το κατάλαβαν καλά.

Στην προκειμένη περίπτωση, δηλαδή στα του μπάσκετ, ο Βασιλακόπουλος έβαλε πριν μερικές μέρες να διαρρεύσει  ότι δεν θα είναι υποψήφιος και ότι οι εκλογές θα γίνουν 6 Σεπτεμβρίου. Η αλήθεια είναι ότι είχε αποφασίσει να κάνει εκλογές 20 Αυγούστου για να κόψει την υποψηφιότητα Φασούλα, να βάλει δικό του άνθρωπο μπροστά και μετά να του παραχωρήσει όλες τις αρμοδιότητες όντας αυτός επίτιμος πρόεδρος. Να έχει δηλαδή πάλι το απόλυτο κουμάντο. Και πως θα το πετύχαινε; Με το παλιό σύστημα και με τις γνωστές εξουσιοδοτήσεις.

Οι εποχές όμως έχουν αλλάξει…

Με τιμή

Ο Ακάλυπτος