Skip to main content

Το μπάσκετ,οι σπουδές και η όμορφη Νάνσυ

Η Νάνσυ Παναγιωτοπούλου κατάφερε να συνδυάσει με επιτυχία το μπάσκετ με τις σπουδές της και ο Μιχάλης Κυριακάκης γράφει για την πανέμορφη αθλήτρια που πήρε με το… σπαθί της την υποτροφία για το πανεπιστήμιο του Ιλινόις.

Αναλυτικά:

Έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να μιλάμε για την ...μετανάστευση ταλαντούχων αθλητριών στην Αμερική για σπουδές και μπάσκετ με κερδισμένες υποτροφίες.

Οι υπεύθυνοι των κολεγίων της άλλης όχθης του Ατλαντικού παρακολουθούν τις ταλαντούχες αθλήτριες και σε αυτές που ξεχωρίζουν τους δίνουν την δυνατότητα για το επόμενο βήμα .

FB IMG 1591514779071

Η Νάνσυ Παναγιωτοπούλου είναι ένα κορίτσι που αν δεν την γνωρίζεις ξεχωρίζει για την εξωτερική της εμφάνιση!

FB IMG 1591514691396

Πανύψηλη, ξανθιά με γαλανά μάτια πραγματικά εντυπωσιακή!

Αυτή είναι πρώτη εντύπωση.

Από εκεί και πέρα μιλάμε για μια αριστούχο μαθήτρια η οποία ολοκλήρωσε τις σχολικές της υποχρεώσεις στο ICS όπου υπεύθυνη αθλητισμού είναι η μεγάλη Άννυ Κωνσταντινίδου .

FB IMG 1591514917851

Διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες και μάλιστα μέλος της εθνικής νεανίδων που το 2017 πήρε την άνοδο στην Α' κατηγορία της Ευρώπης.

Όλα αυτά δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους σκαουτερς των κολεγίων  και έτσι κέρδισε την υποτροφία για το σπουδαίο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις.

Την προσεχή χρονιά θα ολοκληρώσει τις σπουδές της και έχει βαλθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος στο μπάσκετ μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

FB IMG 1591514893437

Η πανέμορφη Νάνσυ που εύκολα θα μπορούσε να κάνει καριέρα...στην πασαρέλα, βραβεύτηκε για τις επιδόσεις της στον τομέα των σπουδών και τους τελευταίους δυο μήνες βρίσκεται λόγω της πανδημίας στην Ελλάδα, προλαβαίνοντας την τελευταία πτήση προς την χώρα μας πριν την γενική απαγόρευση.

IMG 20200606 151141 898

Κόρη του γνωστού προπονητή Θανάση Παναγιωτόπουλου και της παλιάς σέντερ Βανας Ανδρουτσοπούλου μεγάλωσε μέσα στο μπάσκετ .

Είναι κοντά να ολοκληρώσει το όνειρο της και οι ευχές μας την ακολουθούν για ότι το καλύτερο στην ζωή της.

Ο συνδυασμός ομορφιάς, σπουδών και μπάσκετ βρίσκει την έκφραση του στο πρόσωπο της Αθανασίας Παναγιωτοπουλου !