Skip to main content

Αθηναϊκός - Σε συζητήσεις με την NBAer Τζόινερ Χολμς και την Τζέιντς Λοβίλ

Νέες... «βόμβες» θέλει να απενεργοποιήσει ο Αθηναϊκός, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Superbasket η ομάδα του Βύρωνα βρίσκεται σε συζητήσεις με τις Τζέιντς Λοβίλ και Τζόινερ Χολμς.

Η Λοβίλ την περασμένη σεζόν αγωνίστησε στη Γκραν Κανάρια, είναι γεννημένη το 2000, έχει ύψος 1.80 μέτρα και παίζει στις θέσεις «2» και «3». Η 24χρονη παίκτρια κατέγραψε 28 συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα, έχοντας 15.7 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ κατά μέσον όρο, ενώ το ποσοστό της στο τρίποντο ξεπερνά το 34%.

Η Χολμς που αυτή τη στιγμή παίζει με την ομάδα του Σιάτλ στο WNBA όπου έχει καταγράψει ήδη 6 συμμετοχές παίζοντας περίπου 9 λεπτά σε κάθε παιχν΄δι. Η Αμερικανίδα αθλ΄΄ητρια την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Τουρκία τόσο στη Μπότας, όσο και στην Καϊσέρι και μάλιστα τέθηκε στο Eurocup απέναντι στον Ολυμπιακό στη φάση των ομίλων. Είναι γεννημένη το 1998, έχει ύψος 1.91 μέτρα και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Στην ομάδα της Καισαρίας κατέγραψε 21 συμμετοχές, έχοντας 12.2 πόντους, 8.1 ριμπάουντ και 3.3 ασίστ κατά μέσον όρο καθώς έμενε στο παρκέ περίπου 32 λεπτά ανά ματς. Παράλληλα σε 8 συμμετοχές στο Eurocup γυναικών είχε 14.5 πόντους, 8.5 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ το ποσοστό της στο τρίποντο ήταν 33.3%.

Οι συζητήσεις του Αθηναϊκού με τις παίκτριες είναι σε εξελιξη και οι δυο υποθέσεις αναμένεται να καταλήξουν το επόμενο διάστημα.