Skip to main content

Ολυμπιακός - Φτιάχνει... τρομακτική γραμμή ψηλών με Χέμπε και παίζει Ευρωλίγκα

Όπως βγήκε ήδη στο φως της δημοσιότητας ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τη Μερίτ Χέμπε και η μέχρι πρότινος καλαθοσφαιρίστρια θα φορέσει τα ερυθρόλευκα τη νέα σεζόν.

Πρόκειται για μια συμφωνία που παίρνει σάρκα και οστά με... ένα χρόνο καθυστέρηση , με την Αμερικανίδα ψηλή να πιάνει τελικά λιμάνι προκειμένου να συμπληρώσει ιδανικά τη γραμμή ψηλών με τις Σπυριδοπούλου, Ράτσα, Τόμπιν και Πιλακούτα.

Μάλιστα οι ερυθρόλευκες προετοιμάζονται να ανέβουν ένα ακόμα επίπεδο καθώς αναμένεται να παίξουν απευθείας στους ομίλους της Euroleague γυναικών όπως προκύπτει από τη βαθμολογία της Ελλάδας στο ranking της FIBA. Με το νέο φορμάτ της διοργάνωσης ο Ολυμπιακός έχει πιθανότητες να προχωρήσει αν όχι στην Ευρωλίγκα στο Eurocup, καθώς με την κατάληψη της 3ης θέσης αυτομάτως συνεχίζει στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση.

Η Χέμπε την περασμένη σεζόν έπαιξε με τη Βαλένθια σε Ισπανία και Ευρωλίγκα, καταγράφοντας 39 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, έχοντας 7.4 πόντους και 3.5 ριμπάουντ κι ενώ έμενε στο παρκέ περίπου 18 λεπτά ανά παιχνίδι.