Skip to main content

Εύνικος - Επίσημα στα πράσινα η Νεφέλη Στούπα

Την απόκτηση της Νεφέλης Στούπα ανακοίνωσε ο Εύνικός, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Superbasket  από τις 22/5. 

Η Στούπα αγωνίζεται ως φόργουορντ, είναι γεννημένη το 1999 και έχει ύψος 1.89. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε στην Ελευθερία Μοσχάτου καταγράφοντας 24 συμμετοχές, έχοντας 5.5 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ, μένοντας στο παρκέ περίπου 20 αγωνιστικά λεπτά ανά παιχνίδι.

Η Ελληνίδα φόργουορντ συμμετείχε με τη φανέλα της Ελευθερίας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος αλλά και στον τελικό Κυπέλλου όπου είχε 4/7 τρίποντα και 16 πόντους κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η Στούπα ξεκίνησε την πορεία της από τον Άρατο Κιάτου, ενώ έχει περάσει από Αθηναϊκό, Παναθηναϊκό, Γ.Σ. Αγίας Παρασκευής και Ελευθερία Μοσχάτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εύνικου:

«Το τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδύασε η Νεφέλη Στούπα. Η διεθνής, με την εθνική 3Χ3, προπονήθηκε την Πέμπτη στο νέο της μπασκετικό "σπίτι",  το Στάδιο Εύνικος και πρόβαρε για πρώτη φορά τη φανέλα της νέας της ομάδας!

Η διοίκηση του συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση ν' ανακοινώσει την προσθήκη της 24χρονης πρώην αθλήτριας της Ελευθερίας Μοσχάτου. Νεφέλη σου ευχόμαστε υγεία και πρόοδο σε κάθε τομέα της ζωής σου...»