Skip to main content

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U21: MVP ο Παγώνης, πρώτος σκόρερ ο Στεμπάρης

Το Final Four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος U21 ολοκληρώθηκε με θριαμβευτή τον Μίλωνα / Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε η βράβευση των κορυφαίων του τουρνουά της Κέρκυρας.

Έτσι, το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη κατέληξε στα χέρια του Παναγιώτη Παγώνη, του Μίλωνα / Ικάρου Καλλιθέας, ενώ πρώτος σκόρερ, με 40 πόντους, αναδείχθηκε ο Πιέτρο Στεμπάρης του Ιόνιου Κέρκυρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Η αυλαία του ΟΠΑΠ Final 4 U21 έπεσε με τις απονομές και τις ατομικές διακρίσεις των παικτών.

MVP της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Παγώνης του Μίλωνα/Ικάρου Καλλιθέας, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Πιέτρο Στεμπάρης του Ιόνιου Κέρκυρας με 40 πόντους,

Η αυλαία του ΟΠΑΠ Final 4 U21 έπεσε με τις απονομές στις ομάδες που συμμετείχαν στην διοργάνωση, όπως επίσης στα βραβεία στον MVP και στον πρώτο σκόρερ.

Την απονομή στον MVP έκανε ο Θανάσης Κυβερνήτης πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ και στον πρώτο σκόρερ ο αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Γιάννης Αρμενιάκος.

Την απονομή του Κυπέλλου στον πρωταθλητή Μίλων/Ίκαρο Καλλιθέας έκαναν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ Νίκος Νικολόπουλος και ο περιφερειάρχης Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής.
Την απονομή στον φιναλίστ του τελικού Ιόνιο Κέρκυρας έκανε ο βουλευτής ΝΔ Κέρκυρας Στέφανος Γκίκας και τέλος την απονομή σε Χολαργό (3η θέση) και Όλυμπο ΕΚΕ (4η θέση) έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Λάμπρος Τάκης.