Skip to main content

BCL - Νίκη - πρόκριση ψάχνει ο Προμηθέας, ενώ το Περιστέρι παίζει το... τελευταίο του χαρτί

Στην προτελευταία αγωνιστική της φάσης των «16» του BCL συνεχίζουν να αγωνίζονται το Περιστέρι και ο Προμηθέας, με τους «Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης» να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί κόντρα στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, ενώ οι Πατρινοί με νίκη "κλειδώνουν" την πρόκριση τους στην επόμενη φάση, ενώ θέλουν να κυνηγήσουν και την πρωτιά στον όμιλό τους ενάντια στη Χάποελ Χολόν.

Πιο συγκεκριμένα και στο πρώτο χρονικά παιχνίδι ο Προμηθέας υποδέχεται στο κλειστό «Δ. Τόφαλος» τη Χάποελ Χολόν. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου θέλει τη νίκη προκειμένου να φτάσει στο 4ο θετικό της αποτέλεσμα, ενώ θα κάνουν 2 νίκες κόντρα στη σημερινή τους αντίπαλο. 

Την ίδια στιγμή οι Ισραηλινοί που έχουν ρεκόρ 2-2, θέλουν να πιάσουν τον ελληνικό σύλλογο παλεύοντας για τη 2η θέση.

Το Προμηθέας - Χολόν θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 4 HD.

Κατόπιν και στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι το Περιστέρι αγωνίζεται στην Ουγγαρία κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, με το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη να παίζει το... τελευταίο της χαρτί κόντρα στους Ισραηλινούς. 

Η ελληνική ομάδα έχει ρεκόρ 1-3 και στον πρώτο γύρο έχει ηττηθεί από την ομάδα της Ιερουσαλήμ, η οποία είναι και η πρωτοπόρος του ομίλου με 3 νίκες και 1 ήττα. 

Παράλληλα οι Περιστεριώτες ελπίζουν σε ήττα της Καρσίγιακα από την Τενερίφη προκειμένου οι 2 ομάδες να έχουν το ίδιο ρεκόρ κυνηγώντας αμφότερες την 3η θέση του ομίλου.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 5 HD.