Skip to main content

Σκαριόλο για την παραμονή του στην εθνική Ισπανίας: «Θα ακούσω την καρδιά μου»

Για το μέλλον του στον πάγκο της εθνικής Ισπανίας, αλλά και τα όσα ακούγονται για την Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησε στην Marca ο Σέρτζιο Σκαριόλο.

Αναλυτικά:  

-Το συμβόλαιο λήγει το 2024, έχετε ήδη μιλήσει για επέκταση. Ποια είναι η προσέγγισή σας; Περιμένετε να δέιτε πώς θα εξελιχθεί το Προολυμπιακό; Θα υπογράψετε πριν;

"Η απόφαση θα παρθεί από πριν. Η ιδέα είναι να συνεχίσω με μόνο μία ομάδα, σύλλογο, ή εθνική. Σε επίπεδο καρδιάς, η πρώτη σκέψη είναι η εθνική αλλά μετά υπάρχουν σημαντικά στοιχεία όπως είναι η καριέρα του καθενός, τα συμβόλαια, οι συμφωνίες. Είναι δύσκολο να προβλέψω αυτή τη στιγμή. Ο εγκέφαλος θα αποφασίσει για το μέλλον μου, αλλά θα ακούσει την καρδιά. Αν υπάρξει συμφωνία, θα συνεχίζουμε, αν όχι, θα υπάρξει η μεγαλύτερη προσπάθεια μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο από κάθε άποψη".

Για το αν τον ελκύουν οι πάγκοι του NBA: "Είναι η υπέρτατη διοργάνωση στην οποία ένας αθλητής μπορεί να συμμετάσχει. Ένα άλλο πράγμα είναι το πώς. Το πώς διαφέρει για παίκτες και προπονητές. Αφού το ζήσω θα μπορώ να έχω περισσότερες πληροφορίες για να ξέρω πώς μπορεί να συνεχίσει να με τραβάει και πώς όχι".

Για τα σενάρια σχετικά με τη Ρεάλ: "Δεν με επηρεάζουν. Η συνεργασία μου με τον Τσους (σ.σ. Ματέο) είναι πολύ ρευστή και με εγγυημένη διαφάνεια. Δεν με επηρεάζει ή με ανησυχεί επειδή επίσης βλέπω ότι δεν επηρεάζει εκείνον ή την ομάδα του"