Skip to main content

Κούριτς: «Θα πρέπει να παίξουμε ως ομάδα, ο Μίροτιτς παίζει για να κερδίσει αυτόν τον τίτλο»

Στο γήπεδο της Ρεάλ μεταφέρονται οι τελικοί της ACB, με τη Μπαρτσελόνα να προηγείται ήδη 2-0 και τον Κάιλ Κούριτς να υπογραμμίζει σε δηλώσεις του ότι οι Μαδριλένοι θα είναι έτοιμοι και οι Καταλανοί πρέπει να παίξουν ως ομάδα, ενώ για τον Μίροτιτς είπε χαρακτηριστικά ότι ο έμπειρος φόργουορντ θα δώσει τα πάντα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αθλητής της Μπάρτσα:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τα δύο πρώτα παιχνίδια εδώ, αλλά μας περιμένουν για το τρίτο. Χρειαζόμαστε ένα ακόμη για τον τίτλο. Η νίκη εκεί θα είναι πολύ δύσκολη.

Τους γνωρίζουμε. Έχουν πολλή προσωπικότητα, χαρακτήρα και παίκτες που έχουν κερδίσει πολλούς τίτλους. Ξέρουν τι να κάνουν για να κερδίσουν.

Η άμυνά μας και τα ριμπάουντ είναι δυο σημαντικά στοιχεία. Θα πρέπει να παίξουμε ως ομάδα. Είτε είναι δύσκολα είτε εύκολα παιχνίδια, θα πρέπει να παίξουμε σαν ομάδα.

Μετά το Final Four ήμασταν πολύ κακοί. Όλοι είχαμε την ελπίδα να κερδίσουμε την Ευρωλίγκα. Μετά χρειαζόμασταν να παίξουμε ως ομάδα για να διασκεδάσουμε και να πάμε για το πρωτάθλημα», σημείωσε.

Για τον Μίροτιτς:

«Όλοι μπορούν να δουν ότι παίζει όπως ξέρει, παίζει για να κερδίσει αυτόν τον τίτλο και μετά θα σκεφτεί το μέλλον. Τώρα εμείς είναι εδώ για να κερδίσουν».