Skip to main content

Τρινκιέρι: «Δεν ξέρω τι να περιμένω»

Η Μπάγερν Μονάχου υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού, με τον Αντρέα Τρινκιέρι, σε δηλώσεις του αμέσως μετά το παιχνίδι, να μιλά για την… περίεργη σεζόν που ξεκινά σε λίγες εβδομάδες, ενώ αναφέρθηκε και στην ήττα της ομάδας του από τους «ερυθρόλευκους».

Βαλένθια: Ανταπόκριση, Μιχάλης Στεφάνου

Αναλυτικά ο Τρινκιέρι μίλησε:

Για την επερχόμενη σεζόν:

«Δεν ξέρω τι να περιμένω από αυτή την σεζόν. Είναι όλα πολύ διαφορετικά, άδεια γήπεδα, οι παίκτες είχαν να παίξουν έξι μήνες, είναι δύσκολο να επιστρέψεις και να κάνεις τα ίδια πράγματα, οι παίκτες είναι σε διαφορετική φόρμα.  Θα είναι σίγουρα μια διαφορετική σεζόν σε σχέση με τι προηγούμενες, δεν μπορώ να κάνω καμία πρόβλεψη για το πώς θα είναι, θα έχει ενδιαφέρον, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι θα περιμένω».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Κάναμε ένα βήμα πίσω σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος,  ήμασταν καλοί μόνο για 18 λεπτά και πρέπει να βελτιώσουμε πολλά στα τρία φιλικά παιχνίδια που απομένουν μέχρι την έναρξη των υποχρεώσεων μας».

Για το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων, σε περίπου ένα μήνα, στην Euroleague:

«Δεν μπορεί αυτό το παιχνίδι να αποτελέσει παράδειγμα γιατί και οι δύο είχαμε απουσίες και θα είμαστε αμφότεροι διαφορετικοί σε ένα μήνα».