Skip to main content

Καστρίτης: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι και γεμάτοι ενέργεια»

Ο Άρης υποδέχεται την Τρέντο (7/2, 20:00), για την 18η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Eurocup και με νίκη… σφραγίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση, με τον Γιάννη Καστρίτη να στέκεται στην ενέργεια που πρέπει να δείξει η ομάδα του.

«Αύριο καλούμαστε να δώσουμε στο γήπεδο μας το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του EuroCup. Όλα είναι ακόμα ανοιχτά σχετικά με την πρόκριση και την κατάταξη των ομάδων στον όμιλο. Εμείς θα πρέπει να ανταγωνιστούμε με μία ομάδα η οποία παλεύει για τους στόχους της. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και γεμάτοι ενέργεια σε κάθε κατοχή ώστε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο τέλος», δήλωσε ο προπονητής του Άρη στην επίσημη ιστοσελίδα των «κιτρινόμαυρων», ενώ από την πλευρά του, ο φόργουορντ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Καλογήρου, πρόσθεσε:

«Φτάνουμε στο τέλος μίας πολύ συναρπαστικής κανονικής διάρκειας στο EuroCup. O αυριανός αγώνας με αντίπαλο την Τρέντο θα είναι σαν ένας τελικός για εμάς. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε και να πετύχουμε έναν μεγάλο  στόχο, που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Μπορεί μέχρι στιγμής να είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά αύριο πρέπει να έχουμε ενέργεια στην άμυνά μας, προκειμένου να κερδίσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Θα είναι μία μεγάλη μάχη, την οποία θα την δώσουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας καθώς περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο αύριο».