Skip to main content

Οι αντίπαλες ομάδες του Άρη στο Eurocup

Για τους δύο ομίλους του Eurocup έγινε η κλήρωση την Παρασκευή (7/7) στην Βαρκελώνη, με τον Άρη Θεσσαλονίκης να μαθαίνει τους αντιπάλους του.

Αναλυτικά:

 1ος όμιλος: Χάποελ Τελ Αβιβ (Ισραήλ), Μπανταλόνα (Ισπανία), Τσεντεβίτα Ολίμπια (Σλοβενία), Παρί Μπάσκετμπολ (Γαλλία), Βενέτσια (Ιταλία), Γουλβς (Λιθουανία), Μπεσίκτας (Τουρκία), Αμβούργο (Γερμανία), Προμετέι (Ουκρανία), Λόντον Λάιονς (Αγγλία)

 2ος όμιλος: Γκραν Κανάρια (Ισπανία), Μπούντουσνοστ (Μαυροβούνιο), Ούλμ (Γερμανία), Μπούρζ (Γαλλία), Τουρκ Τέλεκομ (Τουρκία), Άρης (Ελλάδα), Λιετκαμπέλις (Λιθουανία), Τρέντο (Ιταλία), Σλάσκ Βροτσλάβ (Πολωνία), Κλουζ (Ρουμανία)

ΑΒΓ_144.png

 Οι 20 ομάδες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους των 10, με τις έξι πρώτες κάθε ομίλου να προκρίνονται στην επόμενη φάση.

Από εκεί και πέρα, οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου προκρίνονται άνευ αγώνος από την Α’ φάση των Play Offs, με τις υπόλοιπες ομάδες να αγωνίζονται χιαστή σε μονά παιχνίδια.

Στην Β’ φάση θα μπουν και οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, όπου και θα αντιμετωπίσουν σε μονά παιχνίδια τις νικήτριες ομάδες της Α’ φάσης, με αυτές που θα επικρατήσουν να προκρίνονται στα ημιτελικά.

Να σημειωθεί πως, σε αντίθεση με τις δύο πρώτες φάσης των Play Offs, οι ημιτελικοί όπως και ο τελικός θα διεξαχθούν με την μορφή best of three.