Skip to main content

Πρόεδρος Παρτιζάν: «Να στείλουμε το μήνυμα ότι είμαστε διαφορετικοί»

Μήνυμα νίκης έδωσε ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιγιαΐλοβιτς, ενόψει της αποψινής… αναμέτρησης της δεκαετίας, όπως χαρακτήρισε ο ίδιος το Game 5 των τελικών της Αδριατικής Λίγκας απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων» απεύθυνε έκκληση στους οπαδούς της ομάδας να αποφύγουν τα έκτροπα.

Αναλυτικά:

"Σήμερα παίζουμε το πιο σημαντικό ματς των τελευταίων δέκα χρόνων! Αυτό το παιχνίδι είναι η ευκαιρία μας να επισφραγίσουμε με τίτλο τη φετινή σεζόν. Μεγαλώνουμε τον οργανισμό χρόνια, από τις στάχτες που τον παραλάβαμε το 2017.

Σήμερα πρέπει όλοι να φωνάξουμε για τους παίκτες μας δυνατά για τη νίκη. Σήμερα πιθανότατα θα έχουμε τους περισσότερους οπαδούς της σεζόν. Μέχρι στιγμής είχαμε πάνω από μισό εκατομμύριο οπαδούς στους εντός έδρας αγώνες. Δύσκολα κάποια ομάδα στην Ευρώπη θα έχει τόσους οπαδούς σε μία σεζόν. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Οι παίκτες μας χρειάζονται τη δυνατότερη υποστήριξη που αξίζουν από τα ασπρόμαυρα χρώματα. Έχουμε παλέψει όλη τη σεζόν για το πλεονέκτημα έδρας και πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ό,τι κι αν λένε ξέρουμε ποιοι είμαστε. Ξέρουμε πως δεν είμαστε ίδιοι! Δεν πρέπει να χάσουμε την ευκαιρία να υποστηρίξουμε την Παρτιζάν όπως της αξίζει χωρίς να πεταχτεί τίποτα στον αγωνιστικό χώρο και χωρίς λεκτική βία. Χρειαζόμαστε κάθε οπαδό μέχρι το τέλος.

Μην αφήσετε κανέναν να αποβληθεί λόγω ενός φθηνού λάθους, καθώς με αυτόν τον τρόπο βοηθάμε τον αντίπαλο επειδή χάνουμε υποστήριξη στις κερκίδες. Αυτό το ματς πιθανότατα θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο και πρέπει να στείλουμε το μήνυμα ότι είμαστε διαφορετικοί!

Να είστε γενναίοι! Η Παρτιζάν θα νικήσει!".