Skip to main content

Last Dance: «Ο Τζόρνταν δεν μας απαγόρευσε να μιλήσουμε σε κάποια από τις συζύγους του»

Το «Last Dance» καθήλωσε όλους τους μπασκετόφιλους στους δέκτες του για αρκετές εβδομάδες, με πλήθος ανθρώπων του χώρου να μιλούν στον τηλεοπτικό φακό για το φαινόμενο Μάικλ Τζόρνταν και Σικάγο Μπουλς.

Εντύπωση, πάντως προκάλεσε η απουσία των δύο συζύγων του «Air». Αρκετοί είναι αυτοί που υποστήριξαν πως ο ίδιος ο «MJ» απαγόρευσε οποιαδήποτε δήλωση τους on camera, κάτι, όμως, που διέψευσε ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ, Μάικ Τόλιν.

«Θίξαμε όλα τα θέματα, τον τζόγο, τις θεωρίες συνωμοσίας για την πρώτη του απόσυρση, τον θάνατο του πατέρα του, την έλλειψη ακτιβισμού και τους συμπαίκτες του. Εστιάσαμε σε όσα αφορούν στο αθλητικό κομμάτι και όχι τι γινόταν σπίτι του. Ο σκηνοθέτης κι εγώ δεν ενδιαφερθήκαμε για να προβάλλουμε τις συζύγους και τα παιδιά του. Ο Μάικλ είναι ένας από τους πιο κλειστούς τύπους που υπάρχουν. Ο ίδιος χαίρεται που τελείωσε το ντοκιμαντέρ και ο σάλος γύρω από αυτό. Τώρα θέλει να συνεχίσει στην καθημερινότητά του. Ουδέποτε μας απαγόρευσε να μιλήσουμε σε κάποια από τις συζύγους του. Εμείς κρίναμε ότι δεν θα πρόσφεραν κάτι παραπάνω στο ντοκιμαντέρ», τόνισε ο Τόλιν.