Skip to main content

Euroleague: Οι απουσίες της Πέμπτης (10/12)

Με πέντε παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Euroleague, με τις ομάδες να αντιμετωπίζουν, άλλες λιγότερα και άλλες περισσότερα προβλήματα απουσιών.

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός (20:00)

Ο Λάνγκστον Χολ είναι η σημαντική απουσία από πλευράς Ερυθρού Αστέρα, καθώς ο άσος των Σέρβων τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Μπουντούτσνοστ και τέθηκε νοκ άουτ. Φυσικά θα απουσιάσει και ο Ρότσεστι, που έμεινε ελεύθερος. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες θα παραταχθούν πλήρεις.

Άλμπα Β. – Φενέρμπαχτσε (21:00)

Τρεις  σημαντικές απουσίες για την ομάδα του Βερολίνου, καθώς ο Αϊτο Ρενέσες δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Έρικσον, Φοντέκιο και Λάμερς.  Αντίθετα, για την Φενέρ, επιστρέφει μετά από ένα μήνα ο Ντε Κολό, σε αντίθεση με τον Πέρεζ που παραμένει στα… πιτς.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ζενίτ (22:00)

Ο Κάρολ είναι «ερωτηματικό» για τον Πάμπλο Λάσο, ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στην Ζενίτ, με τους Ρώσους να μην αντιμετωπίζουν κάποιο σημαντικό πρόβλημα.

Μπασκόνια – Μακάμπι Τελ Αβίβ (22:00)

Ο Βιλντόζα είναι αμφίβολος, από πλευράς Μπασκόνια, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης, με τον άσο των Βάσκων να έχει λείψει από το παιχνίδι με την Εφές και να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή του αγώνα με την Χιπουθκόα, όμως να βλέπει το παιχνίδι από τον πάγκο. Από πλευράς Μακάμπι, επέστρεψαν οι Ντι Μπαρτολομέο και Κάσπι, με  μοναδική απουσία να αποτελεί αυτή του Ζούσμαν.

Βαλένθια – Αναντολού Εφές (22:00)

Με τις γνωστές τρεις απουσίες (Λαμπεϊρί, Μαρίνκοβιτς, Σάστρε) θα παραταχθούν οι Ισπανοί στο παιχνίδι, ενώ από πλευράς Εφές, ο Σίμον αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.