Skip to main content

Euroleague: Οι απουσίες της Πέμπτης (19/11)

Αμείωτη συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Euroleague, με την διεξαγωγή της πρώτης ημέρας της 10ης αγωνιστικής, με τα προβλήματα για τις ομάδες, όμως, να μην λείπουν.

Χίμκι - Αναντολού Εφές (19:00)

Η Χίμκι έχει αρχίσει και πάλι να θυμίζει… ομάδα, καθώς επέστρεψαν όσοι ταλαιπωρήθηκαν από κορονοϊό, όμως αυτό δεν σημαίνει πως τελείωσαν και τα προβλήματα για τον Ρίμας Κουρτινάιτις, καθώς αμφίβολοι για την αποψινή αναμέτρηση με την Εφές είναι οι Μπούκερ και Γιόβιτς.

Με απουσίες θα παραταχθούν, όμως και οι Τούρκοι, καθώς εκτός παραμένει ο τραυματίας Ντάνστον, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Μπομπουά, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Μπάγερν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:30)

Χωρίς σημαντικά προβλήματα θα παραταχθούν στο παιχνίδι οι φορμαρισμένοι Γερμανοί, σε αντίθεση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς ο Δημήτρης Ιτούδης δεν μπορεί να υπολογίζει για ακόμα ένα παιχνίδι στον Στρέλνιεκς αλλά και στον Βόιτμαν.

Μπασκόνια - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (21:30)

Χωρίς απουσίες θα παραταχθούν οι Βάσκοι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, κάτι που ισχύει και για το τριφύλλι, καθώς ο Γιώργος Βόβορας θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.