Skip to main content

Τα τηλέφωνα πήραν... φωτιά για τον ξένο στην Α2

Σε περίεργα μονοπάτια κινείται το θέμα με τη δυνατότητα στις ομάδες να χρησιμοποιούν κοινοτικό παίκτη τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2.

Στην αρχική Γενική Προκήρυξη επιτρεπόταν όπως ορίζεται από το νόμο, αλλά δυο εβδομάδες μετά στην Ειδική Προκήρυξη δεν επιτρεπόταν με σύμφωνη γνώμη μάλιστα όλων των ομάδων όπως αναγράφηκε.

Κι ενώ στάλθηκε η ειδική προκήρυξη, οι ομάδες αντέδρασαν ότι ποτέ δεν συμφώνησαν σε κάτι τέτοιο, η Ομοσπονδία ζήτησε από τις ομάδες να την ενημερώσουν επίσημα αν θέλουν τελικά ή όχι κι αυτό έγινε. 12 ομάδες ζήτησαν να υπάρχει η δυνατότητα σύναψης συμφωνίας με κοινοτικό παίκτη και χθες στη νέα συνάντηση που είχε η ΕΟΚ με αντιπροσωπεία των ομάδων ειπώθηκε ότι από τη στιγμή που η πλειοψηφία είναι υπέρ, τότε θα αλλάξει η ειδική προκήρυξη.

Τι έγινε σήμερα; Τα τηλέφωνα πήραν φωτιά στα γραφεία της Ομοσπονδίας και παράγοντες αλλά και φίλοι του προέδρου Γιώργου Βασιλακόπουλου καλούσαν τις ομάδες και τις πίεζαν να αλλάξουν απόφαση και να στείλουν νέο χαρτί που να λένε ότι το προηγούμενο είναι εκ παραδρομής!

Γελοία πράγματα απ’ ένα γελοίο σύστημα.

Με τιμή

Ο Ακάλυπτος