Skip to main content

Αδίστακτοι

Νομίζετε ότι επειδή δεν έχει αγωνιστική δράση στο μπάσκετ δεν υπάρχει και δράση στο χώρο της διαιτησίας; Φωτιά έχουν πάρει τα τηλέφωνα και οι διεργασίες είναι μεγάλες. Και υπάρχουν και εντάσεις γιατί όλοι θέλουν να περάσει το δικό τους.

Γιατί; Τελική φάση Παίδων και Εφήβων έχει στις αρχές Αυγούστου στην Αθήνα και έχω μάθει ότι έχουν βγει τα μεγάλα όπλα από κάποιους. Προσωπικά το έχουν πάρει, γιατί τα προηγούμενα χρόνια δεν τους καθόταν τόσο καλά , ειδικά στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων με την παρουσία των ξένων διαιτητών ελέω FIBA. Αποφασισμένοι για ωραία πράγματα είναι.

 Μέχρι εκεί πάει η «αρρώστια» τους. Δεν διστάζουν ούτε μπροστά τα παιδιά στο να κάνουν το παιχνίδι τους. Όχι ότι προκαλεί κάποια εντύπωση αυτό. Το παρεάκι άλλωστε είναι αποφασισμένο να κάνει τα πάντα τώρα που τελειώνει. Γιατί το ξέρουν ότι τελειώνουν κι ας λένε άλλα στον μεγάλο για να του χαϊδέψουν τα αυτιά και να του δώσουν ελπίδες. Η μόνη τους λύση για να γλιτώσουν είναι να κρυφτούν στους φακέλους που έχουν δημιουργηθεί γι’ αυτούς γιατί μιλάμε για… τεράστιους φακέλους. Όλα στην ώρα τους.

 Με τιμή 

Ο Ακάλυπτος