Skip to main content

Μίροτιτς: «Πιστεύω ότι αποτύχαμε, αλλά υπόσχομαι ότι θα επιστρέψουμε δυνατά τον επόμενο χρόνο» (pic)

Ο φετινός MVP του ισπανικού πρωταθλήματος Νίκολα Μίροτιτς ανέφερε σε ποστ του στο προσωπικό λογαριασμό του στο instagram ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τον τελικό κόντρα στην Μπασκόνια, στον οποίο η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε, ενώ επεσήμανε ότι φέτος νομίζει ότι η ομάδα απέτυχε, αλλά επιφυλάσσετε για την επόμενη σεζόν, τονίζοντας ότι οι μπλαουγκράνα θα επιστρέψουν δυναμικά τον επόμενο χρόνο.

Ο Μίροτιτς ανέφερε χαρακτηριστικά στο instagram ότι: «Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη και την αγάπη που μου μεταδώσατε από την πρώτη μέρα που φόρεσα την φανέλα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, ένα έτος προσαρμογής στο οποίο μάθαμε πράγματα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες έπρεπε να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι. Εργαστήκαμε σκληρά και θυσιάσαμε πολλά για να πάρουμε αυτόν τον τίτλο. Ωστόσο, θέλω να συγχαρώ την Μπασκόνια για την νίκη τους στο πρωτάθλημα. Θέλω επίσης να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία κια να ευχαριστήσω και να ευχυθώ τα καλύτερα στο κόουτς Πέσιτς για αυτήν την συνεργασία μας και για το έργο του. Πιστεύω ότι αποτύχαμε, ειδικά εγώ προσωπικά, αλλά υπόσχομαι ότι θα επιστρέψουμε καλύτερα και δυνατά τον επόμενο χρόνο. Το χρωστάμε σε εσάς και σας αξίζει. #Forza Barca».

   https://www.instagram.com/p/CCMFoVcJEJJ/?igshid=191rg1gxj904d&fbclid=IwAR3y4c7rFrzXOuDHMXQgzJ2wQyiD9Grnnh2HZj0nPbnii--x5FLppW-KS80