Skip to main content

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Παππάς, ψάχνει για ομάδα ο Φριντέτ

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Νίκος Παππάς, καθώς ο Γιώργος Βόβορας ανακοίνωσε πως ο Έλληνας γκαρντ δεν βρίσκεται στα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν.

"Το συμβόλαιο του Νίκου Παππά λήγει και η απόφαση που πάρθηκε είναι ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα την επόμενη σεζόν" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βόβορας.

Την φετινή σεζόν ο Παππάς είχε 6.9 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 4.4 πόντους και 1.3 ριμπάουντ μέσο όρο σε 11 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Επίσης, στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Τζίμερ Φριντέτ, με τον πρόεδρο της ομάδας, Τάκη Τραντόπουλο, να τονίζει πως ο παίκτης, αν και έχει συμβόλαιο, έχει ειδοποιηθεί να ψάξει για νέα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

"Για το θέμα του Φρεντέτ, δεν έχουμε νεότερη εξέλιξη. Έχουμε μιλήσει με τον παίκτη και τους εκπροσώπους του, ψάχνουν να βρουν ομάδα. Πήρε μια παράταση γι αυτό. Του έχουμε δώσει το ελεύθερο να διαπραγματεύεται", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε 13.7 πόντους και 3.3 ασίστ μέσο όρο σε 19 λεπτά συμμετοχής στη Basket League και 12.9 πόντους και 1.8 ασίστ μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.