Skip to main content

Persona non grata

Εδώ και μέρες είχε αρχίσει μία προσπάθεια - προερχόμενη όπως λέγεται από κύκλους Υπουργείου - απόλυτης σύνδεσης και ταύτισης του Παναγιώτη Φασούλα με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο εν όψει των εκλογών της ΕΟΚ το προσεχές Φθινόπωρο. Διάφορα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι είναι ο εκλεκτός του για τη διαδοχή, κάτι που μάλλον αιφνιδίασε ακόμα και τους πλέον σχετικούς με τις διαδικασίες μπασκετικούς.

Είναι προφανές ότι έγινε προσπάθεια να μπερδευτούν όσοι ασχολούνται με τις εκλογές, όμως η αλήθεια ποτέ δεν αργεί να φανεί και τα ίδια τα γεγονότα ήρθαν να βάλουν τα πράγματα στην κανονική τους θέση. Διότι προέκυψε η ηχηρή παραίτηση του Κώστα Νικάκη από το ΔΣ της ΕΟΚ, που ήταν συνέπεια της συνάντησής του στο Αγρίνιο με τον Παναγιώτη Φασούλα. Κάτι που το αμέσως κατέγραψαν τα ρεπορτάζ, αλλά αρνήθηκαν να ασπαστούν οι έχοντες συμφέρον να ταυτίσουν Φασούλα με Βασιλακόπουλο. "Μετά το πέρας των εκλογών στην ΕΣΚΑΒΔΕ με πήρε τηλέφωνο και άρχισε να φωνάζει επειδή βρισκόμουν σε συνάντηση με τον Παναγιώτη Φασούλα και τον Ευθύμη Ρεντζιά μαζί με τον Δήμαρχο Αγρινίου, όπου ακούγαμε τις απόψεις τους. Άρχισε να μου φωνάζει: “γιατί μιλάς με αυτούς” και μετά με έβριζε", είπε ο Νικάκης στην Live Sport και προφανώς μπήκαν οριστικά τα πράγματα στη θέση τους.

Άλλωστε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν ψάχνει για διάδοχο, θεωρεί ότι θα παραμείνει στη θέση του. Κι αν αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να αλλάξει άποψη, σίγουρα θα επιλέξει αυτός τον εκλεκτό του, δεν θα τον αναζητήσει από τους υπάρχοντες. Ειδικά δε ο Φασούλας, αποτελεί persona non grata για τον πρόεδρο της ΕΟΚ εδώ και πάρα πολύ καιρό. Και γι αυτό προφανώς ήρθε η έκρηξη κατά Νικάκη, που προκάλεσε αλυσιδωτές εκρήξεις.

Με τιμή

Ο Ακάλυπτος