Skip to main content

Τέλος από την Αρμάνι Μιλάνο ο Λουίς Σκόλα (pic)

Ο μάνατζερ του Λουίς Σκόλα υποστήριξε πως ο πελάτης του θα έκανε γνωστές τις προθέσεις του, αναφορικά με το μέλλον του, μέσα στις επόμενες 7-10 μέρες, όμως φρόντισε να τον προλάβει η Αρμάνι, με την ομάδα του Μιλάνο να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Αργεντινό σέντερ!  

Την είδηση έκαναν γνωστή οι Ιταλοί μέσω της σελίδας τους στο twitter, με τον ίδιο τον Τζόρτζιο Αρμάνι ιδιοκτήτη της ομάδας, να ευχαριστεί τον Σκόλα για την προσφορά του.

«Ο Λουίς Σκόλα είναι σπουδαίος πρωταθλητής και ήταν τιμή να τον έχουμε στην ομάδα μας. Στην τεράστια καριέρα του τιμά τον αθλητισμό και τις ανθρώπινες αξίες στις οποίες πιστεύουμε πάντα και τους τελευταίους μήνες έδειξε σοβαρότητα και αφοσίωση για την επίτευξη των στόχων. Ευχαριστώ και του εύχομαι το καλύτερο και ελπίζω να τον δω στα γήπεδο. Επόμενο οι Ολυμπιακοί Αγώνες», αναφέρει το μήνυμα του Αρμάνι.

Από την πλευρά του ο Αργεντινός σέντερ, αφού πρώτα ευχαρίστησε την Αρμάνι, τόνισε πως αποφάσισε να μην αγωνιστεί και πάλι στην Euroleague, χωρίς, πάντως, να κάνει κάποια αναφορά στον επόμενο προορισμό της καριέρας του.  

"Μετά από βαθιά σκέψη, πήρα την απόφασή μου αναφορικά με την επόμενη σεζόν. Επέλεξα να μην παίξω στην EuroLeague ξανά, ούτε στην Αρμάνι Μιλάνο, ούτε σε άλλη ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω την Ολίμπια που μου έδωσε αυτή τη δυνατότητα, ήταν μια όμορφη χρονιά, όπου έζησα σε ένα όμορφο περιβάλλον, στο οποίο ένιωσα σαν στο σπίτι μου. Από την άλλη, δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα αποσυρθώ ή θα συνεχίσω να παίζω. Θα πάρω την τελική μου απόφαση γι αυτό το γεγονός τις επόμενες εβδομάδες" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λουίς Σκόλα.