Skip to main content

Τα μηνύματα… αγάπης του διαιτητή στους προπονητές

Έφυγα για τριήμερο και μου έστειλε μήνυμα ένας γνωστός μου. «Σε ψάχνουν να σου πουν είδηση», μου έγραψε.

Εκεί που ήμουν χαλαρός και διασκέδαζα, έρχεται το μήνυμα με την είδηση. Κουτσομπολιό βασικά ήταν, αλλά βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.

«Πριν από λίγες μέρες, ένα από τα πολύ μεγάλα ονόματα της ελληνικής διαιτησίας τα έβαλε με δύο από τους κορυφαίους έλληνες προπονητές. Τους έστειλε και απειλητικά μηνύματα. Και όχι μόνο το έκανε, αλλά το είπε και σε όλο τον κόσμο. Οι προπονητές είχαν τρελαθεί, δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν, αλλά το σούσουρο είναι μεγάλο. Και ο διαιτητής έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση όλους τους συναδέλφους του».

Αυτό μου έγραψαν. Και όταν ρώτησα για τα ονόματα, μου τα είπαν. Δεν θα τα γράψω τώρα, αλλά δεν είναι και κάτι κρυφό. Από στόμα σε στόμα έχει φτάσει παντού. Αθηναίος είναι ο ρεφ, στο εξωτερικό εργάζονται οι προπονητές.

Με τιμή,

Ο Ακάλυπτος

Υγ: Ευχαριστώ τους αγαπημένους μου φίλους για τη διαφήμιση. Χάρη σε σας με ψάχνουν να μου δώσουν είδηση ακόμα και στις διακοπές μου.

Update: Ο φίλος μού, μου έγραψε για απειλητικά μηνύματα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε καμία απειλή με την πραγματική έννοια της λέξης. Μεταφορικά ίσως, αλλά η ουσία είναι ότι πρόκειται για μία εντελώς ασυνήθιστη αντιπαράθεση.