Skip to main content

Ενοχλημένη η Μπαρτσελόνα με την διακοπή της Euroleague

Δυσαρεστημένη εμφανίζεται η πλευρά της Μπαρτσελόνα με την οριστική διακοπή της Euroleague, καθώς, όπως δήλωσε στην Marca, ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας Νάτσο Ροντρίγκεθ, οι μπλαουγκράνα ήθελαν να ολοκληρωθεί η σεζόν μέσα στον Ιούλιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Marca, ο αγωνιστικός διευθυντής της Καταλανικής ομάδας , Νάτσο Ροντρίγκεθ, δήλωσε την Δευτέρα (25/5) ότι: « Η πρόθεση της Μπαρτσελόνα ήταν να παίξει και να ολοκληρώσει τη σεζόν τον Ιούλιο. Για αυτό το λόγο εδώ και δύο εβδομάδες κάνουμε προπόνηση και προετοιμαζόμαστε για το τέλος της regular season». 

Θυμίζουμε πως το πρωί της Δευτέρας  (25/5), η Εκτελεστική Επιτροπή της EuroLeague αποφάσισε να τερματίστει η φετινή σεζόν, αφήνοντας την λίγκα χωρίς πρωταθλητή για πρώτη φορά από το 1958.  Η απόφαση πάρθηκε γιατί η κορυφαία λίγκα στην Ευρώπη δεν μπορούσε να δισφαλίσει την ασφάλεια των αθλητών και των προπονητών. 

Ο Ροντρίγκεθ ανέφερε ότι: «Βλέποντας και αναλύοντας τις καταστάσεις που επικρατούν στις διάφορες χώρες, με βάση τις υγειονομικές συνθήκες δεν θα μπορούσε να εγγυηθεί κανείς την ασφάλεια των παικτών και των μελών του προπονητικού επιτελείου, για αυτό και όλες οι ομάδες της EuroLeague αποφάσισαν να ακυρώσουν την φετινή σεζόν».

Με την σειρά του ο Νικολά Μίροτιτς, δήλωσε πως σήμερα είναι μια πολύ θλιβερή ημέρα, αλλά τόνισε πως χαιρέται ότι η EuroLeague βάζει την υγεία των παικτών πάνω από όλα.