Skip to main content

Η προειδοποίηση Τζόρνταν σε Μάτζικ – Μπερντ (vid)

Ολόκληρος ο μπασκετικός πλανήτης κινείται στους ρυθμούς του «The Last Dance» και με αφορμή το ντοκιμαντέρ για τον Τζόρνταν και τους Μπουλς του δεύτερου «three peat», ο δημοσιογράφος Αχμάντ Ρασάντ αποκαλύπτει έναν διάλογο ανάμεσα στον Τζόρνταν και τους Μάτζικ και Μπερντ, στο περιθώριο των Ολυμπιακών Αγώνων του 1992.  

Αναλυτικά:

«Καθόμαστε σε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο στην Βαρκελώνη. Στο δωμάτιο είναι ο Πάτρικ Γιούιν, ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ, ο Λάρι Μπερντ, ο Μάικλ Τζόρντν, ο Μάτζικ Τζόνσον και εγώ. Και υπάρχει μία κουβέντα για το ποιος έχει την καλύτερη ομάδα. Ο Λάρι Μπερντ λέει στους Γιούιν και Μπάρκλεϊ να σταματήσουν να μιλάνε επειδή δεν είχαν κατακτήσει πρωτάθλημα και η κουβέντα γίνεται ανάμεσα στους Μπουλς, τους Σέλτικς και τους Λέικερς.

Η συζήτηση λοιπόν προχωράει στο ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης. Ο Μάτζικ και ο Τζόρνταν άρχισαν να διαφωνούν, με εμένα και τον Μπερντ απλώς να παρακολουθούμε. Στο τέλος, ο Μάικλ εκνευρίζεται και λέει: 'Κοιτάξτε, το μόνο που λέω Λάρι και Μάτζικ είναι ότι αν δεν αποσυρθείτε, όποτε σας βλέπω θα σας κλωτσάω τον κ...ο. Όποτε έρχομαι στο γήπεδό σας θα το κάνω. Σας προειδοποιώ ότι είναι καλύτερα να αποσυρθείτε'. Μετά από λίγο λοιπόν ο Λάρι λέει στον Μάτζικ: 'Εγώ και εσύ είμαστε το παρελθόν, ο Μάικλ είναι το παρόν».