Skip to main content

Θορν: «Ποτέ δεν τέθηκε θέμα παρουσίας του Τόμας στην Dream Team»

Η κόντρα του Μάικλ Τζόρνταν και του Αϊζάια Τόμας, η οποία βγήκε και πάλι στην επιφάνεια, με αφορμή την προβολή του «The Last Dance», έφερε εκ νέου στην επικαιρότητα τις φήμες περί βέτο που είχε θέσει ο «Air» για απουσία του ηγέτη των Πίστονς από το ρόστερ της αρχικής «Dream Team».

Θέση πάνω στο θέμα πήρε ο Ροντ Θορν, με τον εκ των υπευθύνων της στελέχωσης της Ολυμπιακής ομάδας των ΗΠΑ το 1992, να μιλά στο ESPN, ξεκαθαρίζοντας πως ποτέ δεν είχε γίνει συζήτηση για την κλήση του Τόμας στην ομάδα.

«Η συνομιλία μου με τον Μάικλ ήταν αυστηρά για τον Μάικλ και για το πως θα παίξει. Προφανώς, η ομοσπονδία ήταν αισιόδοξη ότι ο Μάικλ θα έπαιζε, γιατί ήταν ο Νο. 1 παίκτης στο πρωτάθλημα εκείνη την εποχή και ο πιο δημοφιλής παίκτης στον κόσμο», τόνισε, ο Θορν, προσθέτοντας:

«Εμείς επιλέξαμε τους 10 κορυφαίους παίκτες της εποχής για να φτιάξουμε την Dream Team».

Με αυτό τον τρόπο υποστήριξε πως ο Τόμας δεν ήταν ο μοναδικός αστέρας που έμεινε εκτός της «Dream Team», καθώς κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με παίκτες όπως οι Ρέτζι Μίλερ, Ντομινίκ Γουίλκινς και Τζέιμς Γουόρθι, οι οποίοι απλά… δεν χώρεσαν στο τελικό ρόστερ!