Skip to main content

Μέλι: "Έλαβα τηλεφώνημα 45 δευτερολέπτων από τον Μεσίνα και μου είπε ότι η Αρμάνι αποφάσισε να πάει σε διαφορετική κατεύθυνση"

Ο Νίκολο Μέλλι αποχώρησε από την Αρμάνι Μιλάνο και αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση του Ετόρε Μεσίνα να μην τον ανανεώσει.

Ο Ιταλός σέντερ αναφέρθηκε στην κλήση 45 δευτερολέπτων που είχε από την πρώην προπονητή και πρόεδρο της Αρμάνι Μιλάνο, ο οποίος του είπε πως η ομάδα αποφάσισε να πάει σε διαφορετική κατεύθυνση και να μην ανανεώσουν την συνεργασία τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρώην παίκτη των Μιλανέζων:

"Δεν σκεφτόμουν να φύγω, αλλά σέβομαι την απόφαση της ομάδας. Θα λάτρευα να μείνω, αλλά σε αυτές τις καταστάσεις πρέπει να υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές και σε αυτή την περίπτωση, δεν υπήρχε. Είμαι λίγο απογοητευμένος, που πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι άφησε το Μιλάνο.

Δεν ήταν έτσι. Μετά την κατάκτηση του τίτλου, μίλησε με τον Ετόρε Μεσίνα και αρχίσαμε να μιλάμε για την πρόταση που έλαβα τον Απρίλιο, την μοναδική πουμου έκανε η ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Οπότε τους είπα, 'είμαι εδώ 7-8 χρόνια, αυτό έχει αξία, σωστά; Είμαι ο αρχηγός, σωστά;"

Για την συνάντηση με τον Μεσίνα: "Αυτή η συνάντηση πίστευα ότι θα ήταν θετική. Αλλά δύο μέρες μετά έλαβα τηλεφώνημα από τον Μεσίνα, διήρκεσε 45 δευτερόλεπτα. Μου είπε ότι η ομάδα αποφάσισε να πάει σε διαφορετική κατεύθυνση".

Για το μέλλον του: "Δεν είμαι ο πρώτος και σίγουρα όχι ο τελευταίος που θα αλλάξει ομάδες. Πού θα πάω μετά; Διαβάζω για τόσες πολλές ομάδες... Παρτίζαν, Φενέρμπαχτσε, Ρεάλ Μαδρίτης, υπάρχουν τόσες πολλές ομάδες, θα δούμε. Εστιάζω στην εθνική ομάδα".