Skip to main content

ΜακΚίσικ: «Το πρώτο μήνυμα που έλαβα ήταν από τον Σπανούλη»

Μετά την νίκη των ερυθρολεύκων ένας εκ των πρωταγωνιστών ο Σακίλ ΜακΚίσικ σε δηλ΄ωσεις του ανέφερε πως ο πρώτος που του έστειλε μήνυμα ήταν ο Βασίλης Σπανούλης , ενώ ανέφερε παράλληλα  πως νιώθει χαρά και υπερηφάνεια για την Ελλάδα λόγω της διπλής εκπροσώπησης στο F4.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Αισθάνομαι υπέροχα. Το σενάριο αυτής της σεζόν δεν γράφτηκε ακριβώς όπως το είχα στο μυαλό μου (σσ. λόγω των τραυματισμών). Πολλές νυχτές κάνεις δεύτερες σκέψεις για τον εαυτό σου, αλλά ξέρω ότι αυτή ήταν η στιγμή που περιμέναμε όταν κάναμε θυσίες όλες τις χρονιές. Έπρεπε απλά να περιμένουμε 8 μήνες για να βρεθούμε εδώ.

Η Μπέριλ συγκινήθηκε και με έκανε σχεδόν να κλάψω. Είναι δίπλα μου σε όλες μου τις θυσίες, ξέρει πόσο δύσκολο είναι και με στηρίζει κάθε βράδυ. Διαβάζει τα σχόλια και τα άρθρα στα social και της λέω να τα αγνοεί. Τέτοιος άνθρωπος είναι και την εκτιμώ πολύ. Ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι και να γιορτάζω μαζί της και με τον γιο μας. Είναι μόλις τεσσάρων, οπότε δεν θα ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει, αλλά είναι μια χαρούμενη στιγμή. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθει στο Βερολίνο.

Έχουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Χαίρομαι πολύ για τη χώρα, την Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός πέρασε στο Final Four, εμείς περάσαμε στο Final Four. Ελπίζω να συναντηθούμε στον τελικό και η καλύτερη ομάδα να κερδίσει. Είναι πολύ ωραίο να είσαι στην Ελλάδα αυτές τις μέρες.

Σήμερα ήταν όλα απίστευτα, αλλά μπορώ να πω κάτι για μένα. Έπαιξα με τον Σπανούλη, τον Σλούκα, τον Πρίντεζη, τον Παπανικολάου. Οπότε είχα αυτή την ενέργεια σήμερα. Το πρώτο άτομο που έστειλε μήνυμα ήταν ο Μπίλι (Σπανούλης) και ήταν μια εξωπραγματική στιγμή. Χαίρομαι πολύ για αυτό".