Skip to main content

Sport5: «Οι Έλληνες δημοσιογράφοι φοβούνται τον Γιαννακόπουλο»

Η ιστοσελίδα από το Ισραήλ σκιαγραφεί το προφίλ του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και αναφέρεται στην επιρροή, μέσω του φόβου, που έχει στα ελληνικά Μέσα.

Παναθηναϊκός και Μακάμπι συγκρούονται για ένα εισιτήριο για το Final Four του Βερολίνου, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να έχει ανοίξει κόντρα με τους Ισραηλινούς, όπως φάνηκε και από το βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα Μέσο της χώρας και δείχνει τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ να κάνει άσεμνη χειρονομία προς την πλευρά των φιλάθλων της Μακάμπι.

Μάλιστα, με νέο δημοσίευμα της, η ιστοσελίδα «sport5.co.il”, αφού πρώτα κάνει αναφορά στο «background» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τόσο το επιχειρηματικό όσο και το αθλητικό, αλλά και στην δύναμη που έχει στον ελληνικό Τύπο, μιλά με δημοσιογράφο, ο οποίος κράτησε την ανωνυμία του, για τα όσα συμβαίνουν… εντός των ελληνικών τειχών.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, "Εκτός των Media των οποίων κατέχει, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει την δυνατότητα να επηρεάσει σχεδόν όλα τα Μέσα, είναι τέτοια η δύναμη του, που κανείς δεν τολμά να τα βάλει μαζί του, καθώς έχουν δει πως σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν, όσοι του έκαναν έντονη κριτική έχασαν τις δουλειές τους".