Skip to main content

Euroleague - Μάχες επιβίωσης για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Μάχες... επιβίωσης δίνουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Μακάμπι, με τους «αιώνιους» να θέλουν νίκη προκειμένου να κάνουν το 2-2 και να παραμείνουν ζωντανοί για την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου.

Πιο συγκεκριμένα και στο πρώτο χρονικά παιχνίδι οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν στο Game 3 από τους Καταλανούς και πλέον θέλουν νίκη προκειμένου να πετύχουν τη μεγάλη ανατροπή στη Βαρκελώνη. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Κώστα Παπανικολάου που ακόμα δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί στη σειρά, ενώ από την άλλη ο κόουτς Γκριμάου θα έχει στη διάθεσή του όλους τους καλαθοσφαιριστές. 

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στο Βελιγράδι, με τους πράσινους να θέλουν τη νίκη προκειμένου να γυρίσει η σειρά στην Ελλάδα και το ΟΑΚΑ.

Για το σκοπό αυτό ο Αταμάν καλείται και πάλι να παλέψει χωρίς τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ από την άλλη ο Κάτας περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Μπάλντγουιν, με τους δυο καλαθοσφαιριστές να έχουν αγωνιστεί μόνο στο Game 1 και έκτοτε να απουσιάζουν. 

Το Μακάμπι - Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.