Skip to main content

Euroleague - Οι απουσίες της Παρασκευής 12/4

Με 4 αναμετρήσεις ολοκληρώνεται την Παρασκευή 12/4 τόσο η 34η αγωνιστική, όσο και η κανονική διάρκεια της Euroleague και αυτό είναι το... ιατρικό δελτίο της ημέρας. 

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε (21:15, Novasports Prime): Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα παρατάξει τους ερυθρόλευκους με δυο... ερωτηματικά καθώς αμφίβολοι παραμένουν οι υγιείς πλέον Μιλουτίνοβ-Πετρούσεβ που ακόμα δεν έχουν βρει ρυθμό. Από την άλλη εκ μέρους της τουρκικής ομάδας θα απουσιάσει ο Μότλεϊ, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Σανλί.

Παρτίζαν - Βαλένθια (21:30, Novasports 4): Από τη μια η σερβική ομάδα θα παραταχθεί χωρίς τον Ντόζιερ, ενώ από την άλλη πλήθος απουσιών υπάρχει στους πορτοκαλί, με τους Τουρέ, Πάνγκος, Γιόβιτς, Ίνγκλις να έχουν τεθεί εκτός μάχης. 

Βίρτους Μπολόνια - Μπασκόνια (21:30, Novasports 5): Οι Ιταλοί δε θα έχουν στη σύνθεσή τους τον Κάκοκ, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Κορντινιέ. Από την άλλη οι Βάσκοι θα παίξουν χωρίς τον Ντιόπ, με τον Μαρίνκοβιτς να είναι ακόμα αμφίβολος.

Βιλερμπάν - Μπαρτσελόνα (12/4, 22:00, Novasports 2): Οι γηπεδούχοι έχουν δηλώσει ως αμφίβολους τους Εντιαγιέ και Σκοτ, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν χωρίς τον Ερνανγκόμεθ.