Skip to main content

Γιασικεβίτσιους: «Πολύ καλή αμυντικά ομάδα ο Ολυμπιακός, θα αντιμετωπίσουμε δύσκολο αντίπαλο»

Η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Euroleague τον Ολυμπιακό (12/4,21:15) με τον προπονητή της τουρκικής ομάδας Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τους ερυθρολεύκους.

Στα θετικά αποτέλεσματα θέλει να επιστρέψει η Φενέρμπαχτσε μετά τις διαδοχικές ήττες με τον προπονητή της ομάδας σε δηλώσεις του να θέλει την νίκη για να βγάλει πάλι αντίδραση η ομάδα ,ενώ ανέφερε και τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού που όπως είπε είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο στον Πειραιά. Χάσαμε τα δύο τελευταία μας παιχνίδια και το σημαντικό για μας είναι να δώσουμε ξανά μια καλή μάχη και ακόμα πιο σημαντικό να δείξουμε στο παρκέ τι εστί Φενέρμπαχτσε. Αυτός είναι ο στόχος μας για αυτό το παιχνίδι πριν τα playoffs. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή αμυντική ομάδα. Αλλάζουν συνεχώς στην άμυνα και βάζουν πίεση στους κοντούς παίκτες, κάνοντας έτσι πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους αντιπάλους. Πρέπει να προσέξουμε την κίνηση των αντιπάλων μας με και χωρίς την μπάλα, όπως και τη δραστηριότητα κάτω από το καλάθι με τους ψηλούς παίκτες, ιδίως τον Φαλ».