Skip to main content

Πρόεδρος Παρτιζάν: Δε βλέπω ότι θα έπρεπε να ευχαριστήσω κάποιον για κανένα αποτέλεσμα, ο Ερυθρός Αστέρας θα παίξει για τον εαυτό του»

Είναι γνωστό σε όλους το… άσβεστο μίσος ανάμεσα σε Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα, όμως, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της regular season της Euroleague, άπαντες στο στρατόπεδο των «ασπρόμαυρων» του Βελιγραδίου, περιμένουν νίκη των άσπονδων εχθρών επί της Εφές, για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στα Play In.

Τι έχει να πει γι αυτό ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς;

"Η κατάσταση είναι ελκυστική για τα ΜΜΕ, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Θα παίξουν αυτό το παιχνίδι για τους εαυτούς τους στο τέλος της σεζόν, της οποίας πέρασαν τον περισσότερο χρόνο στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Θεωρώ ότι είναι συγκεντρωμένοι στους εαυτούς τους και στην ανάλυση της σεζόν, στην οποία υπέγραψαν 13-14 νέους παίκτες και είχαν δύο προπονητές.

Για την Εφές αυτό το παιχνίδι σημαίνει πολλά. Για τον Ερυθρό Αστέρα, όχι τόσο και πρόσφατα η φόρμα τους είναι πιο αδύναμη σχετικά με το ξεκίνημα της σεζόν. Οπότε, δεν ξέρω πόσο ρεαλιστικό είναι να περιμένουμε από αυτούς να είναι ανταγωνιστικοί στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως είπα, θα παίξουν το παιχνίδι για αυτούς, όχι για εμάς. Δε βλέπω ότι θα έπρεπε να ευχαριστήσω κάποιον για κανένα αποτέλεσμα. Από την άλλη, είναι υποχρέωσή μας να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι στη Βαλένθια και να κερδίσουμε"