Skip to main content

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Υπάρχει μία περίεργη αντιμετώπιση, αλλά συνεχίζουμε»

Τα παράπονα του από την αντιμετώπιση που έχει ο Ερυθρός Αστέρας από τον Τύπο της Σερβίας, εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Νεμπόισα Τσόβιτς.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Βελιγραδίου, μίλησε για την κακή φετινή ευρωπαϊκή σεζόν του Αστέρα, αλλά και τον τραυματισμό του Γιάγκο Ντος Σάντος.

Αναλυτικά:

"Ένα μέρος του scouting και αγωνιστικού σχεδιασμού δεν έγινε σωστά. Μετά από αυτό, ακολούθησαν τραυματισμοί. Δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω ως άλλοθι, αλλά όντως είναι κάτι που έγινε. Σχεδόν ποτέ δεν είχαμε γεμάτο το ρόστερ. Ξεκινήσαμε με τον Τόπιτς, τραυματίστηκε. Μετά ο Τεόντοσιτς. Δεν μπορώ να τους αριθμήσω όλους".

"Καμία ομάδα στην περιοχή τα τελευταία 13 χρόνια δεν έχει πάρει 23 τρόπαια. Υπάρχει μία περίεργη αντιμετώπιση προς τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά συνεχίζουμε. Τα ματς είναι πολλά και έρχονται τόσο γρήγορα, που δεν έχεις χρόνο να χαρείς ή να υποφέρεις".

"Το ρινικό οστό του Γιάγκο Ντος Σάντος έσπασε από την αγκωνιά. Μετά οι διαιτητές έδωσαν ένα απλό φάουλ, το οποίο είναι αρκετά ενδιαφέρον... Δόξα τω Θεώ, η εγχείρηση πήγε καλά, νιώθει καλά και τον περιμένουμε στο παρκέ με την ειδική μάσκα σε 7 με 10 ημέρες".

"Βλέπω πολύ κόσμο να μιλάει για το πως οι οπαδοί της Παρτιζάν κοντρολάρουν τα συναισθήματά τους. Τους συγχαίρω, ειδικότερα όταν… φτύνουν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης..."

"Ρίχνω το φταίξιμο και στους οπαδούς μας και δεν το επικροτώ όλο αυτό, αλλά προφανώς ζούμε σε τέτοιους καιρούς. Ελπίζω ότι το άθλημα θα παραμείνει σε πρώτο πλάνο και όχι οι προσβολές προς τους παίκτες, τους συμμετέχοντες και ή ακόμα και τις οικογένειές τους. Δεν είναι σωστό να διαδίδουμε το μίσος. Από τη μία πλευρά , έχεις τον ρόλο ενός τζέντλεμαν και από την άλλη πλευρά διαδίδεις το μίσος. Είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι και αυτοί είναι οι μεγαλύτεροί μας σύλλογοι".